Näytä sisältö
Citroënin sähköautot

SUOMEN EDULLISIMMAT SÄHKÖAUTOT

ALK. 24 990 €

Valitse vastuullinen liikkuminen Citroënin sähköautolla. Haluamme mahdollistaa sähköautoilun kaikille. Eurooppalaiset sähköautomme ovat jokainen luokassaan laadukkaita ja saavutettavia.

Pienet kaupunkiautot, sedanit, tila-autot tai hyötyajoneuvot - Citroën tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja täyssähköversioina.

 

Tutustu sähköautojen moniin etuihin:

  • Ajaminen on hiljaista ja värinätöntä, maksimivääntö on heti käytettävissä, ei CO2-päästöjä
  • Citroënin sähköautot ovat täynnä uutta teknologiaa, jotka soveltuvat useimpiin käyttötarkoituksiin ja vastaavat huomisen haasteisiin jo tänään.

UUSI Ë-C3

ALK. 24 990 €

Uusi ë-C3 on persoonallisen trendikäs, pieni tilaihme ja näppärä kaupunkiauto tai uusien lähialueiden saavutettavuuden mahdollistaja. Se on luokkansa mukavin, tarjoaa helpon sähköisen käyttökokemuksen, erittäin kattavan varustelun ja todella paljon rahalle vastinetta - kaikki tämä Euroopassa valmistetulla autolla!

 

Varmista paikkasi uuden ë-C3:n ratissa ensimmäisten joukossa ja tilaa omasi ennakkoon nyt!

 

 

UUSI Ë-C4 FLOW

ALK. 34 390 €

Ë-C4 -sähköautolla voit ajaa päivittäin täyssähköllä täydellisessä rauhassa ja hiljaisuudessa, ikään kuin omassa pesässä: kaikki ulkoiset ärsykkeet suodattuvat pois. Ajaminen sähköllä on hiljaista ja tärinätöntä. Citroënin Advanced Comfort -jousitus ja -istuimet takaavat ainutlaatuisen ajomukavuuden, sekä lukuisat kuljettajaa avustavat teknologiat lisäävät käyttömukavuutta. 

 

 

 

Tarjolla on erä rekisteröityjä ë-C4 & ë-C4 X- malleja alennettuun hintaan, joihin lisäetuna veloituksetta jatkotakuu ja talvirenkaat. Kysy lisää lähimmältä Citroën- jälleenmyyjältäsi.

 

 

UUSI Ë-C4 X FLOW

ALK. 35 990 €

Citroën ë-C4 X rikkoo eri autoluokkien määritelmiä ja rajoja. Akkutekniikka, nopea lataus, moottorin tehokkuus ja ilmanvastuksen optimointi tekevät ë-C4 X:stä luokkansa laadukkaan ja edistyksellisen sähköauton Euroopassa. Mallissa yhdistyvät fastbackin elegantit linjat, SUV:n nykyaikainen asenne ja 4-oviseen sedanin ajattomuus sekä tilat. Citroën Advanced Comfort -ohjelman ansiosta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia Citroën ë-C4 X:n sisätiloissa vertaansa vailla olevasta rauhasta, mukavuudesta ja tilavuudesta.

 

Ë-BERLINGO

Todellinen tila-autojen edelläkävijä jo vuodesta 1996. Sähköistynyt ë-Berlingo on täydellinen perheauto muunneltavine matkustamoineen ja poikkeuksellisin suurine tavaratiloineen. Citroën ë-Berlingo on suunniteltu aktiivista elämää viettäville, niille, joille iästä riippumatta ympäristöarvojen huomioiminen on tärkeää. Se on monikäyttöinen ja käytännöllinen kumppani vapaa-ajan viettoon.

 

 

Ë-SPACETOURER

Citroën ë-SpaceTourer on yhtä mukava niin kaupungissa kuin maantielläkin kuljetatpa sitten perhettä tai asiakkaita. Tämä sähköinen pikkubussi tarjoaa huippumuunneltavat sisätilat, suuren tavaratilan ja lukuisia kuljettajaa avustavia teknologioita.

 

SÄHKÖISEN AJAMISEN EDUT

Sähköautot tarjoavat uudenlaisen ajokokemuksen; ajaminen on hiljaista ja värinätöntä. Lisäksi sähköauton ajaminen on polttomoottoriautoa sujuvampaa, sillä moottorin maksimivääntö on tarjolla heti liikkeelle lähtiessä. Sähköauton liike-energiaa voidaan ottaa myös talteen auton ajoakkuun, jolloin toimintamatka pidentyy. Tätä varten vaihteenvalitsimesta voi valita B-tilan.

B-tila mahdollistaa myös useassa ajotilanteessa yhdellä polkimella ajon, joka on vaivatonta ja hauskaa – kokeile sitä rohkeasti!

Sähköautolla ajaminen on lähtökohtaisesti edullisempaa kuin bensiini- tai dieselautoilla. Tämä edellyttää kuitenkin auton lataamista julkisten pikalatauspisteiden sijaan mahdollisimman paljon kotilatauksena. Tällöin 100 kilometrin ajokustannus voi olla sähkösopimuksesta ja siirtohinnasta hieman riippuen vain 2-3 euron välillä.
Jos kotona on uusiutuvan energian sähkösopimus, on myös ajaminen sähköllä päästötöntä. Perinteisillä menetelmillä tuotetulla sähköllä ajaminen on sekin Suomessa ympäristöystävällisempää kuin fossiilisilla polttoaineilla ajaminen. Kaikki sähköautolla ajaminen on tietenkin lähipäästötöntä.