Näytä sisältö
Yhdistetyt palvelut

YHDISTETYT PALVELUT

Navigoi Citroënillasi laajan valikoiman yhdistettyjen palvelujen avulla. Turvalliset, hauskat ja hyödylliset palvelut vievät sinut unohtumattomille matkoille. 

KOSKETUSNÄYTTÖ

Citroën Advanced Comfort -ohjelmassa keskitytään myös liitettävyyteen kojelautaan integroidun kosketusnäytön avulla. Voit sen avulla räätälöidä ja käyttää multimediajärjestelmää, puhelintasi, ilmastointia ja navigointia. Turvallisuutesi vuoksi voit ohjata sitä myös puheentunnistuksen avulla.

CITROËN CONNECT PLAY

Apple CarPlay™- ja Android Auto -yhteensopiva Mirror Screen -toiminto mahdollistaa matkapuhelimen liittämisen ja sen näytön kopioimisen ajoneuvon kosketusnäytölle. Näin pääset käsiksi kaikkiin yhteensopiviin sovelluksiin ja voit hallita niitä kosketusnäytöltä.

CITROËN CONNECT NAV 

Käytä kosketusnäyttöä kaikkien Citroën Connect NAV -toimintojen käyttämiseen. TomTom Traffic -palvelun avulla navigointijärjestelmä ilmoittaa sinulle reaaliaikaiset liikenneolosuhteet sekä pysäköintialueiden saatavuuden ja hinnat reitilläsi. Se antaa myös visuaalisia ja äänivaroituksia matkasi vaarallisista alueista. 

 

CITROËN CONNECT ASSIST 

SOS & Assistance Pack on hätäpuhelu- ja maantieteellisesti paikannettu avustuspalvelu. Onnettomuuden tai muun kiireellistä toimintaa vaativan tilanteen sattuessa se lähettää asianmukaiset hätäpalvelut. Maksuton palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, eikä siihen tarvita tilausta. Se perustuu Citroën Connect Box -järjestelmään, joka on valmistajan Citroëniin asentama järjestelmä  (i) vakiovaruste tai lisävaruste versiosta riippuen  , jossa on oma SIM-kortti ja oma GPS-vastaanotin.