Näytä sisältö
Citroën ë-C4 X

C4 X & ë-C4 X -sähköauto

Citroën C4 X yhdistelee fastbackin elegantteja linjoja, SUV:n nykyaikaista asennetta ja 4-ovisen sedanin arvokkuutta. Saatavilla myös täyssähköisenä. Nyt ensiesittelyssä!

UNIIKKI JA ELEGANTTI

Uusi ë-C4 X rikkoo eri autoluokkien määritelmiä ja rajoja. Mallissa yhdistyvät fastbackin elegantit linjat, SUV:n nykyaikainen asenne ja 4-oviseen sedanin ajattomuus sekä tilat.

Ë-C4 X 

 • Toimintamatka (WLTP): Jopa 360 km
 • Teho: 136 hv (100kW)
 • 3 ajotilaa (Eco, Normal ja Sport) tarjoavat nautinnollista päästötöntä ajoa

C4 X polttomoottorilla

 • Saatavilla myös automaattivaihteisena PureTech 130 bensiinimoottorilla.
Uusi ë-C4 X FLOW
Rohkea hinta alk. 35 990 €
Tyylikäs, energiatehokas ja aerodynaaminen ë-C4 X on luokkansa edullisin eurooppalainen sähköauto.

EROTTUVA TYYLI

Muotoilu & mukavuus

Tunnistettava keula

C4 X:n keulailme pitää sisällään Citroënin määrätietoisen ja pyöreän muotokielen. Auton korkea konepelti pitää sisällään koverat sisennykset ja merkin perinteisiin kuuluvat kromipintaiset chevron-tunnukset koko auton leveydeltä. Ne yhdistävät kaksiosaiset etuvalot, jotka käyttävät Citroën LED Vision -teknologiaa.

Dynaaminen kattolinja

Kun autoa katsotaan sivusta, dynaaminen kattolinja virtaa saumattomasti aina tuulilasin yläreunasta takalasin kanteen asti – tämä luo fastback-tyyppisen silutetin, joka vaikuttaa autoon sopivalta eikä päälleliimatulta, kuten useissa muissa korkeammissa c-segmentin autoissa. Takaylitys peittää älykkäästi 510-litraisen tavaratilan vaatiman tilan.

LED-takavalot

Takana katseen vangitsevat LED-takavalot on sijoitettu takaluukun avauksen kummallekin sivulle ja noudattavat takaluukun veistosmaisia linjoja. Takavalot jatkuvat myös auton sivuille.
    VÄRIVAIHTOEHDOT

AITOA MUKAVUUTTA

Citroën Advanced Comfort -ohjelman ansiosta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia Citroën C4 X:n sisätiloissa vertaansa vailla olevasta rauhasta, mukavuudesta ja tilavuudesta.

Advanced Comfort -mukavuusistuimet

Citroënille uniikit Advanced Comfort -istuimet tarjoavat hienon yhdistelmän visuaalista ja rakenteellista tukea. Matkustajat voivat kokea istuvansa kuin tyköistuvassa nojatuolissa: pysyvät paikallaan ja eristettynä tienpinnan melusta sekä epätasaisuuksista. Suuritiheyksinen vaahto istuinten ytimessä mahdollistaa mukavuuden etenkin pitkillä matkoilla: istuma-asento pysyy tukevana koko matkan ajan. Istuimen pehmusteet eivät myöskään väsähdä vanhetessaan.

 

Tilava tavaratila

Citroën C4 X:n ainutlaatuinen muotoilu on mahdollistanut erittäin tilavan tavaratilan, joka vetää jopa 510 litraa. Se on c-segmentin autolle todella paljon. Tavaratilan saranat on piilotettu takaikkunan alle. Tämä mahdollistaa leveän ja korkean lastausaukon tavaratilaan. Tila itsessään on tasainen, leveyttä pyöränkaarien välissä on 1 010 mm ja pituutta 1 079 mm. Tavaroiden nosto ja lasku on helppoa 745 mm nostokorkeuden ansiosta. Lastausaukon korkeus on 445 mm ja itse tilassa korkeutta on 565 mm. Lastausaukolla on leveyttä 875 mm ja suurimmillaan se on saranoiden kohdalla 885 mm.

Advanced Comfort -mukavuusjousitus

Kuljettajalle ja matkustajille näkymätön, mutta matkustusmukavuudelle ehdoton ominaisuus on innovatiivinen ja vain Citroënin tarjoava progressiivisiin hydraulistoppereihin perustuva jousitusjärjestelmä. Auton jokaisessa iskunvaimentimessa on kaksi hydraulistopperia, joista toinen on kompressiota ja toinen ulosjoustoa varten. Ne korvaavat mekaaniset ulos- tai sisäänjoustokumit. 

Hydraulistopperit saavat aikaan "taikamatto" vaikutuksen, josta Citroën on tunnettu. Se antaa vaikutelman, että auto leijuu epätasaisen maanpinnan yläpuolella.

Sähköautoilijan palvelut
Citizen-palvelut
Citizen-ohjelman ansiosta voit hyödyntää palveluita, jotka helpottavat jokapäiväistä elämääsi sekä kotonasi että ajoneuvossasi, ja jotka takaavat turvallisuutesi ja mukavuutesi.
Turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmät
C4 X tarjoaa valikoiman uusimpia kuljettajaa avustavia tekniikoita. Jopa 20 kehittynyttä järjestelmää parantavat kuljettajan turvallisuutta ja vähentävät kuljettajan ja matkustajien stressiä.

MOOTTORIT

Citroën ë-C4 X:n voimalinja:

 

 • Teho: 136 hv (100kW)
 • Akku: 400 V Li-ion 50kWh (brutto)
 • Toimintamatka (WLTP): Jopa 360 km
 • Vääntö: 260 Nm
 • Huippunopeus: 150 km/h
 • Kiihdytys 0-100 km/h: 9.7 s (Sport-asetus)

 

Latausajat:

 

 • 100kW DC -pikalataus: 80 % varaustila 30 minuutissa
 • Kotilatauslaite: 5 tuntia (3-vaiheinen 11 kW -laturi vakiona)
 • Kotitalouspistorasia: Lataaminen on mahdollista

C4 X on saanut uuden 48V jännitteellä toimivan, itselataavan hybridivoimalinjan. Citroënin hybriditoteutuksessa on mahdollista ajaa lyhyitä matkoja pelkällä sähköllä. Uuden voimalinjan ansiosta CO2-päästöt ovat pudonneet jopa 23 g/km ja yhdistetty bensiininkulutus on pudonnut noin 1 l/100 km verrattuna vastaavaan polttomoottoriautoon. Kaupungissa voidaan liikkua jopa 50 % ajasta sähköllä, polttoainesäästön ollessa peräti 30 %.

 

 • Teho: 136 hv/100 kW @5500 r/min
 • Vääntö: 230 Nm / 1750 r/min
 • Vaihteisto: Kuusivaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto e-DCS6
 • Muuttuvalla geometrialla varustettu turboahdin
 • Jakopää on toteutettu ketjulla
 • Ajoakun kapasiteetti: 894 Wh brutto/432 Wh netto

Citroën C4 X on saatavilla taloudellinen ja tehokas bensiinimoottori automaattivaihteistolla:

 • PureTech 130 EAT8 Automaatti
YMPÄRISTÖVASTUULLISUUS ON LIIKETOIMINTAMME YTIMESSÄ
 

 

 

LISÄVARUSTEET

Tarvitsetko kumimatot, suksiboksin tai jopa polkupyörätelineen? Valitse laajasta valikoimasta lisävarusteet, jotka sopivat täydellisesti tarpeisiisi.

 

Ë-C4 X OPASTUSVIDEOT

PYYDÄ TARJOUS
Pyydä tarjous
TILAA VERKKOKAUPASTA
Tutustu nopean toimituksen autoihin ja tilaa uusi autosi kätevästi netistä! 
Tilaa verkkokaupasta
TILAA LISÄVARUSTEITA
Räätälöi autosi haluamallasi tavalla. 
Siirry lisävarustekauppaan
OSTA CITROËNIN LIFESTYLE-TUOTTEITA
Tutustu Citroënin oheistuotteisiin. 
Siirry Citroën lifestyle -kauppaan