Näytä sisältö
Citroën huolenpitosopimus

PÄIVITTÄISTÄ MIELENRAUHAA

Onko sinulle tärkeää pitää autoilun kulut kurissa ja optimoida autosi jälleenmyyntiarvo?

Voit lisätä mielenrauhaa entisestään pidentämällä autosi takuuta. Jos haluat ajaa aina hyvin huolletulla autolla, tee huolenpitosopimus.

 

LAAJENNETTU LISÄTAKUU

Laajennetun lisätakuun voi ostaa ajoneuvolle 12 kk kuluessa ajoneuvon ensimmäisestä käyttöönotosta. Laajennettu lisätakuu pidentää ajoneuvon takuun 5 vuotta / 200 000 km kestoiseksi. Laajennetun lisätakuun voit hankkia valtuutetuilta Citroën-jälleenmyyjiltä. Laajennettua lisätakuusopimusta ei myönnetä taksi-, ambulanssi-, ruumisauto-, autokoulu- autonvuokraus- tai kilpailukäyttöön eikä henkilöiden kuljetukseen maksua vastaan tarkoitetuille autoille.

 

 Citroën laajennettu lisätakuu alkaen 490 €

HUOLENPITOSOPIMUS

 

 

LAAJENNETTU LISÄTAKUU HUOLENPITOSOPIMUS

Tiepalvelu

Tiepalvelu on apunasi, jos autoosi tulee mekaaninen, sähköinen tai elektroninen vika ja sen seurauksena tekee ajoneuvon ajokelvottomaksi normaaleissa käyttöolosuhteissa. 

Sisältyy Sisältyy

Viat

Tehdastakuun jälkeen ajoneuvon normaalin käytön estävien viallisten mekaanisten, sähköisten tai elektronisten osien vaihdon tai korjauksen.

Sisältyy Sisältyy

Määräaikaishuollot

Valmistajan huolto-ohjelman mukaiset huollot

Sisältyy

Kuluvat osat

Luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvien osien vaihdot, kuten polttimoiden, jarrupalojen, jarrulevyjen, iskunvaimentimien, sulakkeiden, paristojen ja pyyhkijänsulkien vaihdot.

Sisältyy

Sijaisauto

Sijaisauto huollon tai korjauksen ajaksi , jos auto ei ole ajokuntoinen ja korjaus kestää vähintään 2 tuntia. Sijaisauto on käytettävissä maksimissaan 2 vuorokautta / huolto tai korjauskerta

Lisäpalvelu

Renkaiden kausivaihto

Renkaiden kausivaihto sisältää kaksi kertaa vuodessa renkaiden vaihdon (kesä ja talvi). Ei sisällä pyörien tasapainotusta.

Lisäpalvelu

Renkaiden kausivaihto ja -säilytys

Renkaiden kausisäilytys ja renkaiden kausivaihdot

Lisäpalvelu

 

 

HUOLENPITOSOPIMUKSEN TEKEMINEN ON HELPPOA

Citroën-huolenpitosopimus on kätevintä tehdä ostaessasi uuden auton, mutta voit solmia sen 12kk kuluessa autosi käyttöönottopäivästä helposti netissä tai minkä tahansa valtuutetun Citroën-jälleenmyyjän luona.

 

Citroënin Huolenpitosopimus on turvallinen ja riskitön ratkaisu, kun haluat huolehtia uuden Citroën-henkilöautosi kunnosta nyt ja tulevaisuudessa – voit ennakoida auton ylläpitokulut vuosiksi eteenpäin ja vältyt näin yllättäviltä kuluilta koko sopimuskauden aikana.

 

LAAJENNETUN LISÄTAKUUN JA HUOLENPITOSOPIMUKSEN USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olen kiinnostunut laajennetusta lisätakuusta ja huolenpitosopimuksesta. Mitä minun pitäisi tehdä?

Huolenpitosopimus tai laajennettu lisätakuu on helpointa solmia jo kaupanteon yhteydessä, mutta voit tehdä sen myöhemminkin – kuitenkin viimeistään ennen ensimmäistä määräaikaishuoltoa minkä tahansa

valtuutetun Citroën-jälleenmyyjän luona.

Voinko muuttaa huolenpitosopimustani?

Sopimus mukautuu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja voit muuttaa sopimuskauden aikana kilometrimäärää, lisäpalveluja sekä sopimuksen kestoa.

Mitä tapahtuu, jos ylitän kilometrimäärän?

Huolenpitosopimuksen laskutus perustuu ajosuoritteeseen. Vuosittaisen ajosuoritteen muuttuessa, sopimuskilometrejä tulee tarvittaessa muuttaa sopimuskauden aikana toteutunutta ajosuoritetta. Kilometrimäärää voitte muuttaa care.citroen.fi tai lähimmän jälleenmyyjän luona.

Entä jos autoni varastetaan tai vahingoittuu, ja sen seurauksena vakuutusyhtiö lunastaa auton?

Huolenpitosopimus ei pääty automaattisesti, vaan sopimus tulee aina irtisanoa kirjallisesti. Voitte irtisanoa sopimuksen osoitteessa care.citroen.fi tai lähimmän jälleenmyyjän luona.

Entä jos myyn autoni?

Huolenpitosopimus ei pääty automaattisesti auton myynnin yhteydessä. Ssopimus tulee aina irtisanoa kirjallisesti. Voitte irtisanoa sopimuksen osoitteessa care.citroen.fi tai lähimmän jälleenmyyjän luona. Uusi omistaja voi halutessaan jatkaa huolenpitosopimusta siitä mihin se tiellä jäi.