Näytä sisältö
Citroënin yksilölliset palvelut autosi huoltoa varten

HUOLLON PALVELUT CITROËN-OMISTAJALLE


Citroën tarjoaa ainutlaatuisia palveluja, jotta autosi huoltaminen olisi sinulle helpompaa. Ennen Citroënisi huoltoa, huollon aikana sekä jälkeen Citroën tarjoaa laajan valikoiman palveluita, joiden avulla huoltokokemuksesi on ainutlaatuinen. 

ONLINE-AJANVARAUS

Varaa huoltoaikasi kätevästi verkossa

Ajanvaraus ei ole koskaan ollut helpompaa! Valitse muutamalla klikkauksella verkossa tai My Citroën-mobiilisovelluksessa lähin huoltoliike ja valitse saapumisaikasi.

VIDEOCHECK-PALVELU

Suoritetun työn läpinäkyvä seuranta

Videocheck on innovatiivinen palvelu, jota käytetään huoltoliikkeissä tehtyjen huoltojen yhteydessä. Huoltoliike ilmoittaa sinulle jos autossasi havaitaan huollon aikana ylimääräisiä huoltotöitä, joita ei alun perin suunniteltu tehtäväksi. VideoCheckin avulla he lähettävät sinulle videon autoosi tarvittavista huoltotöistä ja voit hyväksyä tarjouksen etänä. Tarjous läheteään sinulle tekstiviestillä tai sähköpostilla ja voit tietenkin vapaasti hyväksyä tai hylätä sen.

SIJAISAUTO HUOLLON AJAKSI

Sujuvuutta ja lisämukavuutta

Valtuutetuilla Citroën -huoltoliikkeillä on aina tarjolla sijaisautopalveluita huoltosi ajaksi. Kysy lisää lähimmästä valtuutetusta Citroën-huollosta.

SÄHKÖINEN HUOLTOKIRJA

Hyödy digitaalisesta huoltokirjasta

Yksinkertaistaaksesi huoltorutiineja, aktivoi Maintenance e-book -palvelu nyt. Löydät yhdestä paikasta kaikkien autollesi tehtyjen huoltojen tiedot ja tulevat toimenpiteet. Sähköinen huoltokirjasi on saatavilla MyCitroën-mobiilisovelluksessa. Ota kaikki hyöty irti digitaalisesta huoltokirjasta, jonka Citroën on kehittänyt sinua varten.

CITROËN ASSISTANCE

Voit luottaa meihin

Hyödynnä Citroën Assistance -palvelua, jos autosi rikkoutuu tai joudut onnettomuuteen. Huolehdimme autosi korjaamisesta tai hinaamisesta huoltoliikkeeseen, jotta voit jatkaa matkaasi. Kaikki Citröen-ajoneuvot hyötyvät elinikäisestä Assistance-palvelusta, jos huollatat autosi verkostossamme valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti.

MYCITROËN -MOBIILISOVELLUS

Laajenna autoilukokemustasi

MyCitroën-mobiilisovelluksen avulla: 

 

  • Saat ilmoituksen, kun autosi huolto on ajankohtainen
  • Voit varata ajan Citroën-huoltoliikkeeseesi  
  • Saat henkilökohtaisen seurannan autosi huolloista ajotapojesi mukaan (mukaan lukien takuu, ajokilometrit ja seuraavan huollon päivämäärä) sekä pääsyn Citroën-palveluihin.

TELEMAINTENANCE -ETÄHUOLTO

Matkusta mielenrauhassa

Sinun ei tarvitse huolehtia seuraavan huollon suunnittelusta. Telemaintenance-etöhuoltopalvelun avulla autosi havaitsee itse mahdolliset poikkeamat ja ilmoittaa niistä suoraan huoltoliikkeellesi. Kaikki Citroën-autoosi tehtävät työt suunnitellaan näin ollen etukäteen, mikä säästää aikaa ja rahaa. Telemaintenance-etähuoltopalvelu on saatavilla Citroën Connect Boxilla varustettuihin malleihin, jotka on tilattu 20. huhtikuuta 2016 jälkeen.

AVOIMET TARKISTUSKAMPANJAT

Varmista, että olet aina ajan tasalla

Tiedoitamme kaikille Citroën-omistajille joiden auto kuuluu tehdaskampanjan piiriin tarvittaessa joko postitse tai korjaamolla käynnin yhteydessä. Jos tämä koskee sinua, ota yhteyttä valitsemaasi valtuutettuun Citroën-huoltoliikkeeseen. Tarkistettuaan asian he voivat vahvistaa, kuuluuko autosi tehdaskampanjan piiriin vai ei.