Näytä sisältö
Innovatiivisia palveluita Citroën-sähköautoilijalle

Sähköistä liikkuvuutta ja mielenrauhaa

Sähköauton omistajana mieleesi nousee varmasti lukuisia uusia kysymyksiä. Kuinka usein autoa on ladattava? Riittääkö akku perille asti? Onneksi Citizen-ohjelma antaa sinulle tarvitsemasi varmuuden ja auttaa sinua siirtymään sähkö- tai ladattavaan hybridiautoon mahdollisimman rauhallisin mielin. Citroënin valitseminen tarkoittaa hyvinvoinnin valitsemista, heti auton ostohetkestä lähtien. Citizen-ohjelma tarjoaa palveluita, jotka tukevat sinua koko ostoprosessin ajan - kun tarkastelet tarjolla olevia vaihtoehtoja, kun teet valintasi, aina siihen asti, kun otat ajoneuvosi vastaan.

MYCITROËN

Pysy yhteydessä autoosi

Kun lataat älypuhelimeesi ilmaisen MyCitroën-sovelluksen, olet aina ajan tasalla. Kaikki autoosi ja huoltoon liittyvät tärkeät tiedot ovat kätesi ulottuvilla. Sähkö- tai lataushybridiauton omistajana saat lisäksi tärkeää tietoa auton lataustilanteesta, jäljellä olevasta akun latauksesta ja toimintamatkasta, voit ohjelmoida latauksen, sekä käynnistää etälämmityksen tai jäähdytyksen.

VALITSE, MITEN LATAAT AJONEUVOSI

Kotilataus

Citroën auttaa sinua asentamaan latausratkaisut kotiisi valittujen kumppaneidemme kanssa.

Julkinen lataus

Charging eSolutionsin avulla löydät latauspisteet kaikkialta Euroopasta. Citroënin lataaminen onnistuu nopeasti ja helposti myös matkoilla.

TRIP PLANNER

Optimoi matkasi

TRIP PLANNER on MyCitroënin toiminto, joka tarjoaa sinulle useita matkasuunnitelmavaihtoehtoja, jotta pääset määränpäähäsi täysin rauhallisin mielin. Se kertoo, missä ovat käytännöllisimmät latausasemat reitilläsi, antaa arvion saapumisajasta ajoneuvosi akun senhetkisen varaustason perusteella, ja kertoo, kuinka paljon aikaa tarvitset mahdollisesti lataamiseen matkan varrella.

Kun olet päättänyt parhaan vaihtoehdon, lähetä se MyCitroën Drive Plus -liitännäiseen käyttöliittymään ja olet valmis lähtemään liikkeelle.

Sitten sinun tarvitsee vain valita määränpääsi - sitä emme voi vielä tehdä puolestasi.

SÄHKÖAUTON HINAUSAPU

Saat hinausapua, jos akku on tyhjä

Jos akkusi loppuu, ei tarvitse hätääntyä! Ajoneuvosi takuuaikana ja enintään kaksi kertaa vuodessa Citroën saa sinut uudelleen liikkeelle tai hinaa sinut lähimmälle latausasemalle (50 km säteellä).