Näytä sisältö
Citroën hyötyajoneuvot

HYÖTYAJONEUVOT

Citroënin hyötyajoneuvomallistosta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Tarjolla laaja valikoima eri kokovaihtoehtoja, sekä myös täyssähköisiä tai nelivetoisia malleja.

BERLINGO & Ë-BERLINGO VAN

Citroën Berlingo Van on saatavana tehokkaalla polttomoottorilla tai sähkömoottorilla. Saatavilla on kaksi koripituutta: M 4,4 m ja XL 4,75 m. Kuormatilavuus on jopa 4,4 m³. Berlingo Van on saatavana myös nelivetoisena.

 

JUMPY & Ë-JUMPY

Citroën Jumpy on saatavana täyssähköversiona ja dieselversiona. Saatavilla on kaksi kokoa: M (4,95 m) ja XL (5,30 m). Moduwork mahdollistaa myös jopa 4 metrin pituisten esineiden kuljettamisen.

 

Citroën Jumpy on myös saatavilla automaattivaihteisena tai nelivetoisena. 

 

 

JUMPER

Jumper on luotettava ja kestävä kumppani kovaan käyttöön. Laajasta Jumper-mallistosta löydät varmasti sopivimman työkaverin: neljä pituutta, kolme korkeutta ja kahdeksan tilavuutta.

 

ERIKOISAJONEUVOT

Citroën-hyötyajoneuvot on muunneltavissa myös erityiskäyttöön, kuten esteettömäksi taksiksi, kylmäkuljetukseen tai vaikkapa retkeilyautoksi. Ota yhteys lähimpään Citroën-myyjääsi niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!