Näytä sisältö
Citroën SUV-mallisto

CITROËN AIRCROSS SUV -MALLISTO

Citroën SUV-malliston katumaasturit erottuvat segmentissään seikkailunhaluisella tyylillään ja erinomaisella muunneltavuudellaan. Citroënille tyypilliseen tapaan ne tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta Advanced Comfort -mukavuusjousituksen ja -mukavuusistuinten ansiosta. Käytännölliset teknologiat (ajoavustimet, turvajärjestelmät, multimediapalvelut jne.) sekä suuri tavaratila tuo helpotusta arkeesi.

CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross on luokkansa mukavin SUV. Citroën Advanced Comfort® -mukavuusjousitus ja -mukavuusistuimet, vertaansa vailla oleva tilavuus sekä muunneltavuus, ja lukuisat ajoavustimet tekevät niin päivittäisestä työmatkasta kuin pidemmistä retkistä rentouttavan ja positiivisen kokemuksen.

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Citroën C5 Aircross on saatavilla nykyaikaisena lataushybridinä. Sähköllä ajaminen on edullista, hiljaista ja mukavaa. Auton 65 kilometrin mittainen WLTP-toimintamatka riittää useimpiin arkiajoihin, mutta säännöllisesti lataamalla myös pidempien ajomatkojen keskikulutusta voi tiputtaa merkittävästi. Alle kolme litran kulutus on konkretiaa, vaikka päivittäinen työmatka ylittäisi 100 km.

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross on viihtyisä ja kompakti katumaasturi aktiiviseen elämään: se on huippumuunneltava, tilava ja valoisa - se tuntuu kokoaan isommalta autolta. Matkustusmukavuutta lisäävät Citroënin Advanced Comfort -mukavuusistuimet.