Näytä sisältö
Citroën assistance

CITROËN ASSISTANCE

0800 105 501

Rikkoutumisen tai onnettomuuden sattuessa Citroën tarjoaa sinulle paikalliset hätä- ja avustuspuhelut. Citroën Assistance -tiepalvelu korjaa tai hinaa autosi valtuutettuun huoltoliikkeeseen. 

TURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA

Citroën Assistance -tiepalvelun avulla saat apua ympäri vuorokauden.

 

24 tuntia vuorokaudessa päivystävän Citroën Assistance -tiepalvelun tavoittaa numerosta

 

0800 105 501

(ulkomailta soitettaessa +358 800 105 501).

 

HÄTÄPUHELU AUTOSTASI 

Jos autossasi on Citroën Connect Box (vakiovaruste tai lisävaruste versiosta riippuen), voit ottaa yhteyttä Citroën Assistanceen yksinkertaisesti painamalla taustapeilin yläpuolella olevaa mustaa painiketta. Törmäyksen sattuessa puhelu soitetaan automaattisesti Citroën Assistanceen, joka voi tarvittaessa lähettää apua välittömästi. 

KATTAA KOKO EUROOPAN

Mekaanisen vian, onnettomuuden, avainten katoamisen, autoon lukittujen avainten tai jopa väärän polttoaineen takkaamisen sattuessa Citroën Assistance voi tukea sinua vaikeina aikoina koko Euroopan alueella ja 15 muussa maassa tai alueella. Palvelu tekee parhaansa korjatakseen ongelman siellä, missä olet, tai hinatakseen autosi lähimpään valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Tämä koskettaa kuljettajaa ja matkustajia, riippumatta siitä, onko auto ostettu uutena vai käytettynä. Jos autosi on rikki yli 24 tuntia, älä hätäänny, sinulle tarjotaan ratkaisu, jolla pääset jatkamaan matkaasi.