E-MEHARI X JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC

Mehari julhii 50. vuottaan luomalla Art Car –konseptiauton taiteilija Jean-Charles de Castelbajacin kanssa

50 vuotta Citroën Méharin sekä 2 vuotta Citroën E-MEHARIN lanseerauksien jälkeen, tämä 4-paikkainen avoauto edustaa yhä ranskalaisen autoteollisuuden rohkeutta. Juhlistaakseen 50-vuotiasta taivaltaan Citroën pyysi muotisuunnittelija Jean-Charles de Castelbajacia suunnittelemaan eksklusiivinen ”Art Car” version E-MEHARISTA.

KAKSI LUOVAA MAAILMAA YHDISTYVÄT:

Made in France -elämäntyylin tunnus

Toukokuu 1968 edustaa Citroën Méharin syntyä sekä Jean-Charles de Castelbajacin alkua. Toukokuun 2018 yhteistyö symboloi Citroënin ja taiteilijan edustamaa luovuutta. Citroën edustaa rohkeutta ja luovuutta vuodesta 1919 ja tuo raikkaan tuulahduksen automaailmaan. Jean-Charles de Castelbajac on innovatiivinen taiteilija, joka luomukset ovat ennustaneet taiteen ja muodin yhdistymistä.

E-Mehari

MÉHARISTA E-MEHARIIN

Méhari toukokuussa 1968: myytin alkuperä
Kun nuori sukupolvi etsii vapauttaan, Citroën esittelee 11. toukokuuta 1968 vapaa-ajan ajoneuvon: Citroën Méharin. Tämän yksinkertainen, hauskan ja värikkään avoauton tunnuspiirteitä ovat sen muovinen, ruostumaton kori sekä erinomainen muunneltavuus. Citroën Méharista muodostui yhteiskunnallinen ilmiö vuosien saatossa.

E-Mehari

E-MEHARI VUONNA 2015: tarina saa jatkoa
Joulukuussa 2015 esittelee E-MEHARIN: 4-paikkaisen ja 100% sähköisen avoauton. E-MEHARI on suunnattu ihmisille, jotka haluavat erottua massasta ja joille ympäristöarvot ovat tärkeitä.

Tammikuussa 2018, Citroën E-MEHARI sai kovan katon päänsä päälle ja näin siitä tuli entistä monikäyttöisempi säällä kuin säällä.

E-Mehari

MAI A RI IN 68… E-MEHARI IN 2018!

Graafinen ja kromaattinen manifesti
Citroën E-MEHARI on vallankumouksellinen malli, jonka Jean-Charles de Castelbajac määrittelee väreillä, roolipeleillä ja sanaleikeillä. Sen kromaattinen työ tarjoaa kiehtovan viestin: punainen edustaa intohimoa, keltainen säteilyä ja sininen sähköä ja ekologisuutta.

E-Mehari