Näytä sisältö
Citroënin visio

UUDENLAISTA KAUPUNKILIIKKUMISTA

Jotta kaupungista tulisi sujuvampi, miellyttävämpi ja inhimillisempi, Citroën on kehittänyt luovan ratkaisun: uuden avoimen lähdekoodin, kollektiivisen ja jaetun liikkuvuuden mallin, joka tarjoaa liikkuvuutta kaikille. Tämä on Citroën Autonomous Mobility Visionin lupaus.

THE URBAN COLLËCTIF

Citroën, Accor ja JCDecaux loivat tulevaisuuden urbaanin liikkumiskonseptin – täysin autonomisen ja kaikille tarkoitetun

Yhteisenä tavoitteena yhtiöt halusivat luoda tavan liikkua eri puolilla kaupunkeja siten, että liikkumisen vapaus on kaikkien tavoitettavissa, ja että vapauden myötä jokaisen on mahdollista korottaa omaa elämänsä laatua. Liikkumismuoto perustuu innovatiiviseen konseptiin Citroën Autonomous Mobility Vision – Citroënin Autonomisen Liikkumisen Visio, joka yhdistää huipputeknologian universaaliin liikkumisalustaan nimeltä The Citroën Skate ja kolme uudenlaista palvelukupolia (Pods): Sofitelin En Voyage  (Matka), Pullman Power Fitness sekä JCDecaux’n City Provider (Kaupungin näyttäjä). Näistä jokainen tarjoaa uuden, täysin erilaisen ja elämyksellisen tavan liikkumiseen kaupunkien sisällä.

SOFITEL EN VOYAGE

Korkeatasoinen ja eksklusiivinen palvelu

Sofitel En Voyage Pod on arkkitehtoninen lasista ja upotuksista koostuva palvelukupoli, jonka intiimi tunnelma on avoin ulospäin.
CITROËN X ACCOR

Viihtyisä ja hienostunut tila

Sofitel En Voyage Podissa voi matkustaa kahdesta kolmeen henkilöä poikkeuksellisen mukavissa ja hienostuneissa olosuhteissa. Se toimii kuin ylellinen palvelija. Vieraat voivat nauttia Sofitel-hotellien ainutlaatuisesta vieraanvaraisuudesta koko oleskelunsa ajan sekä hotellissa että kaupunkimatkoillaan: hienostunut ja "ranskalaistyylinen" liikennekokemus.

PULLMAN POWER FITNESS

Uusi tapa harrastaa liikuntaa liikkeellä ollessa

Pullman Power Fitness Pod tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen urheilun, musiikin ja valon symbioosista.
CITROËN X ACCOR

Tarkoituksellisen futuristinen tunnelma

Pullman Power Fitness Pod on näyttävä lasikupla, joka on sekä tumma että kirkas. Digitaalinen valmentaja holografisella näytöllä tarkoittaa, että käyttäjä ei menetä keskittymistään, mutta voi silti katsella ulkomaailmaa, saada tietoa matkastaan ja viihdyttää itseään aerobisen harjoituksen aikana. Kuntopyörällä tai soutulaitteella harjoittelu lataa myös Citroën Skaten akkuja.

JCDECAUX CITY PROVIDER

Innovatiiviset kaupunkiliikenteen palvelut, jotka ovat kaikkien saatavilla

JCDecaux City Provider Pod on perinteisen joukkoliikenteen jatke, ja se on liikkuva bussisuoja, joka mullistaa kaupunkien keskustojen julkisen liikenteen.
CITROËN X JCDECAUX

Ajaton muotoilu tarjoaa mukavuutta ja tilaa 

JCDecaux City Provider Pod on muodoiltaan puhdas, ajaton sekä hillitty, ja se tarjoaa mukavuutta ja tilaa. Jopa 5 henkilöä voi matkustaa avoimessa, viihtyisässä ja valoisassa tilassa, josta on erinomaiset näkymät kaupunkiin. Sisällä matkustajilla on turvallisen matkustamisen takaavat tangot ja USB-portit kaikkien mobiililaitteiden lataamista varten. Matkustajilla on kaksi näyttöä, joista toinen on ulospäin ja toinen sisäänpäin suunnattu interaktiivinen kartta.

THE CITROËN SKATE

Parempaa kaupunkiliikennettä edistävä ajoneuvoteknologia

Citroën Skate on liikkumisväline, joka on yksityinen tai julkinen riippuen siihen liittyvistä palveluista, ja se voi liikkua kaikissa kaupunkikeskuksissa tarkoitukseen varatuilla kaistoilla sujuvan ja optimoidun liikkuvuuden aikaansaamiseksi. Se sisältää kaiken autonomiseen ja sähköiseen ajamiseen tarvittavan älykkyyden ja teknologian: akun, sähkömoottorin, tutkan jne. Sen enimmäisnopeus on rajoitettu 25 kilometriin tunnissa, ja se toimii puhtaasti kaupunkiympäristössä.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Innovaatio lisää mukavuutta

Citroën Skate on varustettu liikuteltavilla hydraulisilla tyynyillä, jotta se tarjoaisi vertaansa vailla olevan ajomukavuuden matkan aikana ja jotta Podit mahtuisivat mukavasti ja ilman tärähdyksiä. Citroën rimmaa mukavuuden kanssa, oli ajoneuvotyyppi mikä tahansa.

VALLANKUMOUKSELLISET PYÖRÄT

Yhteistyössä Goodyearin kanssa

Goodyear on kehittänyt Eagle 360 -pyörät, jotka koostuvat pienillä sähkömoottoreilla varustetuista pallomaisista renkaista. Nämä innovatiiviset pyörät antavat robotille täydellisen liikkumisvapauden 360°:ssa.

AVOIN LÄHDEKOODI

Palvelukupoleita kaikkiin käyttötarkoituksiin

Citroën Skaten avoimen lähdekoodin kehitys mahdollistaa sen, että jokainen voi kehittää yhteensopivan Podin, jos se on Citroënin teknisten käyttöliittymämäärittelyjen mukainen.  

Koska Citroën Skate ja Pod erotetaan toisistaan, luovuus voi räjähtää käsiin palveluiden, käyttötarkoitusten ja yksilöllisen tai kollektiivisen liikkuvuuden osalta. Accorin ja JCDecaux'n kanssa suunniteltujen Podien lisäksi muut mahdollisuudet ovat siis loputtomasti mahdollisia.