May 15, 2019

CITROËN 19_19 CONCEPT, MATKA Ë-COMFORT -TYYLILLÄ

Seuraten helmikuussa 2019 esiteltyä, rajattomaan sähköiseen kaupunkiliikkumiseen suunniteltua Ami One –konseptiautoa, nyt on vuorossa 19_19 Concept - Citroënin näkemys huippumukavuudesta sekä matkoista kaupunkien ulkopuolelle. Nämä kaksi sähköistä konseptiautoa vastaavat asiakkaiden toiveisiin voida liikkua vapaasti maailmassa, joka vaatii « aina enemmän ».

19_19 Concept tekee poikkeuksen automaailman perinteisiin odotuksiin. Se on teknologinen ja aerodynaaminen liikkumisväline, joka on ottanut vaikutteensa ilmailumaailmasta. Mittasuhteet tekevät siitä näyttävän, sukkulanmuotoisen, läpinäkyvän esineen.

Uusi konseptiauto esittelee huippumukavuutta, joka myös vastaa huomispäivän liikkumismuotoihin

  • Muotoilunsa kautta: matkustamo on suunniteltu niin arkkitehtuuriltaan kuin materiaaleilta olohuoneeksi – salongiksi, jossa jokainen matkustaja voi nauttia olostaan omassa pesämäisessä istuimessaan.
  • Teknologioidensa kautta: 100% sähköinen konsepti 800 km:n toimintamatkalla ja todellinen hiljainen « lentävä matto » varustettuna Citroënin kehittämällä Progressive Hydraulic Cushions® -jousituksella yhdistettynä älykkääseen aktiiviseen ajoon, autonomisen ajon teknologiaan ja ennakoivasti matkustajien kanssa kommunikoivaan henkilökohtaiseen assistenttiin.

19_19 Concept on ensiesittelyssä VivaTech -messuilla Pariisissa 16.5.2019.