February 9, 2017

C-AIRCROSS CONCEPT: CITROËNIN KOMPAKTI SUV

Citroën paljasti C-Aircross Concept -konseptiauton, jonka voimakas identiteetti tarjoaa uuden vision kompaktista SUVista. Geneven autonäyttelyssä 7. maaliskuuta maailman ensiesittelynsä saava C-Aircross Concept enteilee Citroënin globaalia hyökkäystä kompaktiin SUV segmenttiin.

Citroën paljasti maailman ensiesiesittelyssä rohkean autokonseptin värikkäällä ja voimakkaalla identiteetillä. C-Aircross Concept – Citroënin tulkinta kompaktista SUVista -merkitsee uutta virstanpylvästä Citroënin tuotestrategian käyttöönotossa.

DESIGN: itsevarma SUV

C-Aircross Concept erottuu katumaastureiden maailmasta totaalisen vahvalla, omaperäisellä ja raikkaalla asenteellaan. Sillä on ainutlaatuinen muoto-oppi ja oikeanlainen tasapaino turvallisuuden ja linjojen sulavuuden välillä. Matkustamo on myös tilava, jossa materiaalit ja värit luovat sekä teknisen että rennon ilmapiirin hyvin pelkistetyllä tyylillään.

CL 17.008.007

MUKAVUUTTA: moderni SUV

Konsepti tarjoaa tilavuutta, leveät tikatut istuimet sekä runsaasti valoa panoraamakattoikkunan ansiosta. Auton sisällä Citroën Advanced Comfort® -ohjelman perustat ovat nähtävissä, ja teknologia tähtää parantamaan helppokäyttöisyyttä, esimerkiksi mittariston esteettinen jatkumo head-up -värinäytössä, yksipuolainen ohjauspyörä intuitiivisilla komennoilla, peruutuskameranäkymä ja langaton latausalusta älypuhelinten lataamiseen.

CL 17.008.004