Citroën GO -yksityisleasing

Légende ci-dessous
Citroën GO -yksityisleasing

MIKÄ ON CITROËN YKSITYISLEASING?

HelppoJOUSTAVA

Oletko yksi niistä, jotka eivät halua omistaa autoa? Tai haluat vaihtaa autoasi usein? Sitten olet oikeassa paikassa! Voit valita 12, 24 tai 36 kuukauden pituisen sopimuksen. Sopimusajan jälkeen voit palauttaa auton, ostaa sen omaksi tai tehdä uuden sopimuksen

yksinkertainenHELPPO

Suunnittele juuri sinulle sopiva sopimus täällä sivustolla. Valitse auto, sopimusaika, ajokilometrit, talvirenkaat ja huolenpitosopimus. Päätä haluamasi käsiraha. Ei piilotettuja kuluja.

nopeaNOPEA

Saat muutamalla klikkauksella luottopäätöksen, jonka jälkeen myyjämme on sinuun pian yhteydessä. Uusi Citroënisi on vain muutaman napsautuksen päässä!

1880x800_7Ihan kuin oma auto, mutta ilman riskiä

Citroën GO –yksityisleasing on tätä päivää: se on joustava helppo ja riskitön vaihtoehto auton omistamiselle. Valitse haluamasi sopimusaika 1-3 vuotta ja ajokilometrit. Lisää sopimukseesi talvirenkaat ja huolenpitosopimus: Maksat kiinteää kk-erää ja tiedät vuokrakauden kokonaiskustannuksen etukäteen jo alusta alkaen. Sopimusajan päätyttyä voit palauttaa auton, ostaa sen omaksi tai tehdä sopimuksen uudesta autosta.