Varaosat ja lisävarusteet

CITROËN VARAOSAT

Citroën varaosat

Citroën-alkuperäisvaraosat ja -tarvikeosat saattavat olla saman näköisiä päällepäin, mutta vain alkuperäisosien rakenteesta, raaka-aineista, kestävyydestä ja luotettavuudesta on takeita. Luottamalla alkuperäisvaraosiin teet palveluksen itsellesi ja autollesi.

CITROËN LISÄVARUSTEET

Citroën lisävarusteet

Citroënin vaatimusten mukaan valmistetut ja hyväksytyt lisävarusteet on suunniteltu juuri sinun autollesi sopiviksi. Siten ne ovat muotoilultaan, materiaaleiltaan, luotettavuudeltaan ja kestävyydeltään samaa laadukasta tasoa kuin itse auto.

Valitsemalla oman makusi mukaisia lisävarusteita. Saat autoosi omaa tyyliä että yksilöllisiä ominaisuuksia. Lisävarusteiden avulla saat autosi soveltumaan entistä paremmin omiin ja perheesi käyttötarkoituksiin. Alkuperäisillä Citroën -lisävarusteilla saat autoosi entistäkin enemmän mukavuutta, käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä.

Lisätietoa lisävarusteista saat lähimmältä Citroën-jälleenmyyjältäsi.

Renkaat

Ennen kuin hankit uudet renkaat tai vanteet, kysy meiltä neuvoa – autamme sinua löytämään Citroën-autoosi parhaiten sopivat varusteet. Turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että renkaat ovat aina kunnossa. Tarkista kulutuspinnat ja riittävä ilmanpaine renkaissa. Noudata autonvalmistajan suosituksia.

Palvelevat jälleenmyyjät auttavat sinua kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa.