Scan MyCitroën -mobiilisovellus

Légende ci-dessous
Scan MyCitroën -mobiilisovellus

Skannaa osa Citroën-autostasi ja saat ajoneuvosi dokumentit suoraan älypuhelimeesi!

GOOGLE

APPLE

 

 

Oletko kyllästynyt selaamaan autosi laajaa käyttöohjekirjaa löytääksesi etsimäsi tiedon? Scan MyCitroën on ilmainen, yksinkertainen sekä intuitiivinen sovellus, jonka avulla saat tiedot autosi asiakirjoista älypuhelimeesi skannaamalla sen osan autostasi, josta haluat saada lisätietoa.

Sovellus on yhteensopiva koko Citroën-mallistoon: C1,C3, C3 Aircross, C4 Cactus, C4 SpaceTourer, Grand C4 SpaceTourer, C5 Aircross, Berlingo, Berlingo Van, Jumpy ja Jumper.

 

Home_Scan_My_Citroen3

80x80_picto_facilite_scan_myc.206163.71

Nopea ja yksinkertainen

Skannaamalla tietyn osan autostsi löydät nopeasti etsimäsi tiedot yhdellä napin painalluksella – sinun ei tarvitse enää haaskata aikaasi käymällä läpi kaikkia autosi asiakirjoja löytääksesi etsimäsi tiedon!

206162.71 HelppoSovellusta on todella intuitiivista käyttää. Sovelluksessa on myös merkkivalokirjasto kaikista merkki- ja varoitusvaloista, jotta voit tulkita nopeasti kojelautasi merkkivaloja.

OMINAISUUDET

 

SKANNAA-TOIMINTO

Skannaa älypuhelimesi kameran avulla se kohta autostasi, josta haluat saada lisätietoa. Sovellus tunnistaa automaattisesti kohteen, ja hakee tiedot auton asiakirjoista. Kaikki auton osat, joita alkuperäisessä käyttöohjekirjassa on käsitelty, on mahdollista skannata myös Scan My Citroën -sovelluksen avulla.

 

KUVAHAKU

Jos et halua käyttää skannaa-toimintoa, voit myös käyttää kuvahakua, joka tarjoaa nopean pääsyn etsimääsi tietoon.

 

Sélection_visuelle_Scan_My_Citroen

Témoins_Scan_My_Citroen

 

MERKKI- JA VAROITUSVALOT

Scan MyCitroën -sovelluksen valikossa on saatavilla myös suora pikakuvake merkkivalokirjastoon. Tämä osio sisältää kuvat merkkivaloista, niiden merkitykset sekä ensimmäiset toimenpiteet, jos valo palaa.