My Citroën -sovellus

Légende ci-dessous
My Citroën -sovellus

 

My Citroën -sovelluksella voit olla yhteydessä autoosi ja autosi tietoihin. Sovelluksella voit paikantaa autosi ja pääset käsiksi Citroënin palveluihin. Tutustu My Citroën -sovelluksen ominaisuuksiin tarkemmin!

Etsi autosi

Localization2_555x318

My Citroën -sovelluksen ”Auton sijainti” ominaisuus johdattaa sinut pysäköidyn autosi luokse, jos unohdit minne pysäköit sen.

Hallinnoi ajamistasi

Information_555x318

Matkaan käytetty aika, etäisyys, kulutus… Näet kaikki nämä tiedot matkoistasi ”Ajaminen” välilehdellä. Voit luokitella matkojen tarkoitukset ja nähdä statistiikat kaikilta reiteiltäsi. Tämä on hyödyllinen työkalu kuljettajalle, joka haluaa optimoida ajotapaansa ja tehdä siitä taloudellisempaa.

Autosi asiakirjat

Documentation_555x318

My Citroën -mobiilisovelluksella pääset helposti käsiksi autosi asiakirjoihin. ”Auto” -välilehdellä näet helposti, mitä kojelaudat merkkivalot tarkoittavat. Pääset myös katselemaan autoosi liittyviä opastusvideoita. Unohda siis hankalat paperikasat – autosi paras kumppani löytyy nyt helposti suoraan puhelimestasi!

Huoltosuunnitelma

Maintenance_555x318

My Citroën -sovelluksen avulla löydät kaikki auton huoltoa koskevat tiedot yhdellä napsautuksella: takuu, mittarilukema, ajotavan mukaan mukautettu huoltoväli jne.

Huollon ajanvaraus
Workshop_555x318

Voit olla myös suoraan yhteydessä suosikkijälleenmyyjääsi. Voit tehdä ajanvarauksen* tai tarjouspyynnön* ja saada nopean vastauksen jälleenmyyjältä. Voit myös konsultoida muita Citroën-asiakkaita lukemalla heidän arvosteluja jäälleenmyyjällä saamastaan palvelusta.

*Tulossa Suomeen pian.

Citroën Assistance

Assistance_555x318

Vika autossasi tai onnettomuus? Älä panikoi! My Citroën -sovelluksen avulla voit asettaa suosikiksi lempi huoltoliikkeesi, ja ottaa heihin yhteyttä yhdellä napsautuksella. ”Yhteystiedot ja Assistance” -osiossa voit ottaa nopeasti yhteyttä Citroënin tiepalveluun, joka on avoinna 24/7.

Lataa My Citroën -sovellus

Download_555x318

Lataa My Citroën -sovellus App Storesta tai Google Playsta:

LATAA MY CITROËN (IOS) 

LATAA MY CITROËN (ANDROID) 

Hybridi- ja sähköautojen etäohjaus

Hybrid_555x318

My Citroën -sovelluksella näet autosi jäljellä olevan toimintamatkan ja voit hallita auton latausta sekä esilämmitystä- ja jäähdytystä etänä ë-etäohjaimen avulla. Tutustu ë-etäohjaimeen alla olevasta videosta:

Asenna ë-etäohjain Citroën-oheispalvelukaupassa:

SIIRRY OHEISPALVELUKAUPPAAN >