My Citroën -sovellus

Légende ci-dessous
My Citroën -sovellus

AUTOSI PÄIVITTÄINEN KÄYTTÖ

Nyt saat kaikki palvelut suoraan älypuhelimeesi lataamalla My Citroën -mobiilisovelluksen.

ETSI AUTOSI

04_520x293_Geolocalisation

My Citroën -sovelluksen ”Auton sijainti” ominaisuus johdattaa sinut pysäköidyn autosi luokse, jos unohdit minne pysäköit sen.

HALLINNOI AJAMISTASI

05_520x293_Bluetooth

Matkaan käytetty aika, etäisyys, kulutus… Näet kaikki nämä tiedot matkoistasi ”Ajaminen” välilehdellä. Voit luokitella matkojen tarkoitukset ja nähdä statistiikat kaikilta reiteiltäsi. Tämä on hyödyllinen työkalu kuljettajalle, joka haluaa optimoida ajotapaansa ja tehdä siitä taloudellisempaa.

HUOLTOSUUNNITELMA

 

06_1500x646_Entretien_9

My Citroën -sovelluksen avulla löydät kaikki auton huoltoa koskevat tiedot yhdellä napsautuksella: takuu, mittarilukema, ajotavan mukaan mukautettu huoltoväli jne.

Voit olla myös suoraan yhteydessä suosikkijälleenmyyjääsi. Voit tehdä ajanvarauksen* tai tarjouspyynnön* ja saada nopean vastauksen jälleenmyyjältä. Voit myös konsultoida muita Citroën-asiakkaita lukemalla heidän arvosteluja jäälleenmyyjällä saamastaan palvelusta.

Helppoa, turvallista ja käytännöllistä!

AUTOSI TIEDOT

07_1500x646_gif

My Citroën -mobiilisovelluksella pääset helposti käsiksi autosi asiakirjoihin. ”Auto” -välilehdellä näet helposti, mitä kojelaudat merkkivalot tarkoittavat. Pääset myös katselemaan autoosi liittyviä opastusvideoita.

Unohda siis hankalat paperikasat – autosi paras kumppani löytyy nyt helposti suoraan puhelimestasi!

KÄYTTÖAPU

08_608x262_Assistance

Vika autossasi tai onnettomuus? Älä panikoi! My Citroën -sovelluksen avulla voit asettaa suosikiksi lempi huoltoliikkeesi, ja ottaa heihin yhteyttä yhdellä napsautuksella. ”Yhteystiedot ja Assistance” -osiossa voit ottaa nopeasti yhteyttä Citroënin tiepalveluun, joka on avoinna 24/7.