Näytä sisältö
Citroën C3

CITROËN C3

Mukavan värikäs

Citroën C3 on täydellinen paketti: tyyliä, tilaa ja varusteita. Tämä kaupunkiauto tarjoaa ainutlaatuiset personointimahdollisuudet, sillä valittavana on 97 ulkoväriyhdistelmää!

KOSKA ELÄMÄ ON KAUNIIMPAA VÄREISSÄ

UNIIKKI DESIGN

Näyttävän näköinen

Citroën C3 erottuu joukosta vahvan persoonallisuutensa sekä modernin ja energisen ilmeensä ansiosta. Kylkiä suojaavat Airbump® kolhusuojat ovat paitsi C3:n näyttävä muotoiluelementti, ne myös suojaavat autoa kolhuja vastaan ja pienentävät näin harmillisia korjauskustannuksia. 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Mukavuusistuimet

Mukavuus on ominaisuus, joka erottaa C3:n kaikista parhaiten luokassaan. Mukavuuden nostamiseksi uudelle tasolle C3:ssa on Citroënin oman innovaation tuloksena syntyneet Advanced Comfort -istuimet. Nämä tilavat istuimet, jotka tuntuvat melkein nojatuoleilta, varmistavat entistäkin paremman istuinmukavuuden. Lisäksi ne myös näyttävät hyviltä ja mukavilta graafisen vaikutelman antavan verhoilun ansiosta. Advaced Comfort -mukavuusistuimet saatavilla Emeraude- ja Techwood sisustan yhteyteen.

HYÖDYLLISTÄ TEKNOLOGIAA

12 AVUSTIN- JA TURVALLISUUSJÄRJESTELMÄÄ

Turvallisuuden ja ajomukavuuden parantamiseksi Citroën C3 on varustettu ergonomisilla hallintalaitteilla. Kuljettajaa avustavat ja turvallisuutta lisäävät järjestelmät ovat erittäin hyödyllisiä jokapäiväisessä käytössä.

YHDISTETYT PALVELUT

Citroën Connect Assist

255_Security
Assistance -tiepalvelu & SOS, kaksi maksutonta hätäpuhelu- ja tiepalvelua, jotka ovat käytettävissä 24/7 turvallisuutesi vuoksi.

Citroën Connect Nav

257_Connect_Nav
Citroën Connect Nav auttaa sinua matkustamaan älykkäästi yhdistämällä kaikki navigointipalvelut.

Citroën Connect Play

256_Connect_Play
Aja turvallisesti Mirror Screen -toiminnon avulla. Pääset käsiksi älypuhelimesi sovelluksiin ja sisältöön C3:n kosketusnäytöllä.
VÄRIT

VALITSE VÄRI

  • Rouge Elixir
  • Gris Acier
  • Spring Blue
  • Blanc Banquise
  • Gris Platinum
  • Noir Perla Nera
  • Sable
Edestä
Takanäkymä

MOOTTORIT

CITROËN C3 LISÄVARUSTEET