OMINAISUUDET

ASIAKASARVIOT

TUTUSTU C4 CACTUS-KULJETTAJIEN ANTAMIIN ARVIOIHIN

TUTUSTU C4 CACTUS-KULJETTAJIEN ANTAMIIN ARVIOIHIN

Arvosanat :

4.5/5

5 tähteä

4

4 tähteä

4

3 tähteä

0

2 tähteä

0

1 tähti

0

 • 1CE3A5

  1584403200

  4

  Tyylikästä mukavuutta

  Anu K.

  17/03/2020Date d'expérience
  10/03/2020

  Mahtava alusta! Kompakti kokonaisuus ja tilavuus. Tyylikäs ja laadukasta mukavuutta. Tehoja löytyy, mutta on taloudellin...katso lisääen samalla. Ainoa huono ominaisuus on äänekkyys ajon aikana.

  7 Henkilö(ä) piti tätä arviota hyödyllisenä
  Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen?KylläKiitos vastauksestasiIlmoita väärinkäytöstäKiitos ilmoituksesta
 • 1CE3A5

  1576108800

  5

  Huippupeli

  Sirpa R.

  12/12/2019Date d'expérience
  05/12/2019

  Ensimmäinen automaattivaihteinen automme, ajaminen melkeinpä liiankin helppoa. Potkua löytyy ja ulkonäkö miellyttävämpi ...katso lisääkuin edeltäjässään kun ruma sivupaneeli on pienennetty alareunaan. Viikon ajon jälkeen ei moitittavaa.Kompaktin kokoinen ajopeli huippuvarusteilla(shine limited).Voi suositella.

  23 Henkilö(ä) piti tätä arviota hyödyllisenä
  Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen?KylläKiitos vastauksestasiIlmoita väärinkäytöstäKiitos ilmoituksesta
 • 1CE3A5

  1572566400

  5

  Maailman mukavin hatchback

  Anssi P.

  01/11/2019Date d'expérience
  25/10/2019

  Mainoslauseet pitävät paikkansa ja uusi C4 Cactus on mukavin hatchback, jolla olen ajanut. Uuden jousituksen ansiosta au...katso lisääto tuntuu oikealta sitikalta ja on erinomainen myös maantieajossa. Keveydestä johtuen Cactus jaksaa kiihtyä ja vääntää hienosti 120hv:n dieselillä.

  18 Henkilö(ä) piti tätä arviota hyödyllisenä
  Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen?KylläKiitos vastauksestasiIlmoita väärinkäytöstäKiitos ilmoituksesta
 • 1CE3A5

  1568073600

  4

  1.5 BlueHDi EAT6

  Janne L.

  10/09/2019Date d'expérience
  30/08/2019

  Tuhannen kilometrin jälkeen kokonaislaadun tunne on korkea. Voimalinja toimii hienosti pl momentimuuntimen nopeaa lukitt...katso lisääautumista ilmeisesti päästöteknisistä syistä. Kulkupuoli hyvin iloinen, ohjaustuntuma varsinkin taajamassa hyvin miellyttävä. Penkkien pituus jättää aina näissä pikkuautoissa toivomisen varaa. Alustan toiminta on sitä vanhaa Citroenimaista pehmeyttä ja ajaessa toivoo pääsevänsä hieman monttuisellekin osuudelle.

  15 Henkilö(ä) piti tätä arviota hyödyllisenä
  Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen?KylläKiitos vastauksestasiIlmoita väärinkäytöstäKiitos ilmoituksesta

SUORITUSKYKY

MOOTTORIT

CITROËN C4 CACTUS erottuu joukosta kehittämällä jatkuvasti taloudellisuuttaan. Se antaa konkreettisia vastauksia tämän päivän kysymyksiin: miten lisätä ajonautintoa ja samalla pienentää kulutusta ja CO2-päästöjä? Tätä varten auton painoa on pienennetty ja siinä on uusimman sukupolven reaktiivinen ja taloudellinen PureTech-bensiinimoottori.

 

Citroën C4 Cactukseen on valittavissa tehokkaita ja taloudellisia voimanlähteitä:

 • PureTech 110 Stop&Start manuaali
 • PureTech 110 Stop&Start automaatti
 • PureTech 130 Stop&Start manuaali
 • BlueHDi 100 manuaali

YKSITYISKOHDAT

Citroën C4 Cactuksen matkustamo on…

 

USKOMATTOMAN MUKAVA:

Citroën C4 Cactuksen avarat ja lämminhenkiset sisätilat koostuvat pehmeistä ja samalla tukevista materiaaleista. Sekä kuljettajalla että matkustajilla on runsaasti tilaa. Edessä vaakatasoisessa kojelaudassa oleva keskusnäyttö korostaa runsasta tilantuntua. Samalla näkymä tielle ja ympäristöön on esteetön ja selkeä. Akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Sisätilan tunnelma on levollinen, aivan kuin olisit pesässä.

 

TYYLIKÄS:

Citroën C4 Cactuksen design on läsnä auton koko olemuksessa ja se suorastaan kutsuu matkantekoon. Elegantit viimeistelyt ovat saaneet innoituksensa matkalaukkujen maailmasta, esimerkiksi Top Box -säilytyslokeron hihnat ja ovenkahvat. Materiaalit ovat laadukkaita. Sisätilojen tyylin voi valita viidestä eri huonekaluista ja matkustamisesta inspiraationsa saaneesta vaihtoehdosta.

 

VALOISA:

Valoisa ja samalla liialta lämpösäteilyltä* tehokkaasti suojaava erikoiskäsitelty Citroën C4 Cactuksen iso panoraamalasikatto päästää matkustamoon jatkuvasti miellyttävää valoa. Kesällä se suojaa UV-säteiltä ja kuumuudelta. Talvella sen erinomainen lämpöeristys pienentää lämpöhäviötä. Molemmissa tapauksissa se tukee ilmastoinnin toimintaa ja pitää lämpömukavuuden ihanteellisella tasolla kaikille matkustajille. Laminoitu äänieristetty lasi lisää kuljettajan ja matkustajien matkustusmukavuutta.

 

KÄYTÄNNÖLLINEN:

Jokainen matkustaja nauttii omasta tilastaan. Hyödyllisiä ja näppäriä säilytyslokeroita on runsaasti, kuten kojelautaan sijoitettu tilava Top Box, keskikonsolin säilytyslokero, USB-liitännällä varustettu paikka matkapuhelimellesi tai tilavat takaovien kautta käytettävissä olevat säilytyslokerot. Tavaratilan tilavuus on 358 l. Kuutiomallisen muotonsa ansiosta se on tilava; kaiken tyyppiset matkatavarat mahtuvat sinne.

* Mallin mukaan.

VÄRIT