OMINAISUUDET

ASIAKASARVIOT

TUTUSTU C4 CACTUS-KULJETTAJIEN ANTAMIIN ARVIOIHIN

TUTUSTU C4 CACTUS-KULJETTAJIEN ANTAMIIN ARVIOIHIN

Arvosanat :

5/5

5 tähteä

5

4 tähteä

0

3 tähteä

0

2 tähteä

0

1 tähti

0

 • 1CE3A5

  1535932800

  5

  juuri sellainen kuin olin odottanut

  Lars G.

  03/09/2018Date d'expérience
  27/08/2018

  vielä vähän vieras, mutta tyypillinen citikka. Toimii ja jo muutaman pidemmän reissun jälkeen tuntuma tosi hyvä ja mukav...katso lisääuus niin kuin odottaa saattoi, edellinen c5, mukavuusluokka cactuksessa voi sanoa lähes sama. Automaatti sopii tälle tosi hyvin, ja muutenkin hallintalaitteet, nappuloita vähän, toimii sekä tekniikaltaan ja ergonimialtaan ainakin minulle tosi hyvin. Polttoaineen määrän osoitin voisi olla vähän korostetumpi, tai sitten vika minussa. Ei muuta kun lisää kilometrejä!

  28 Henkilö(ä) piti tätä arviota hyödyllisenä
  Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen?KylläKiitos vastauksestasiIlmoita väärinkäytöstäKiitos ilmoituksesta
 • 1CE3A5

  1534464000

  5

  Erittäin Mielyttävä ajaa Cactus

  Veikko H.

  17/08/2018Date d'expérience
  10/08/2018

  Erittäin Mielyttävä ajaa Parempi kuin vanha cactus

  24 Henkilö(ä) piti tätä arviota hyödyllisenä
  Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen?KylläKiitos vastauksestasiIlmoita väärinkäytöstäKiitos ilmoituksesta

SUORITUSKYKY

MOOTTORIT

CITROËN C4 CACTUS erottuu joukosta kehittämällä jatkuvasti taloudellisuuttaan. Se antaa konkreettisia vastauksia tämän päivän kysymyksiin: miten lisätä ajonautintoa ja samalla pienentää kulutusta ja CO2-päästöjä? Tätä varten auton painoa on pienennetty ja siinä on uusimman sukupolven reaktiivinen ja taloudellinen PureTech-bensiinimoottori.

 

Citroën C4 Cactukseen on valittavissa tehokkaita ja taloudellisia voimanlähteitä:

 • PureTech 110 Stop&Start manuaali
 • PureTech 110 Stop&Start automaatti
 • PureTech 130 Stop&Start manuaali
 • BlueHDi 100 manuaali

YKSITYISKOHDAT

Citroën C4 Cactuksen matkustamo on…

 

USKOMATTOMAN MUKAVA:

Citroën C4 Cactuksen avarat ja lämminhenkiset sisätilat koostuvat pehmeistä ja samalla tukevista materiaaleista. Sekä kuljettajalla että matkustajilla on runsaasti tilaa. Edessä vaakatasoisessa kojelaudassa oleva keskusnäyttö korostaa runsasta tilantuntua. Samalla näkymä tielle ja ympäristöön on esteetön ja selkeä. Akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Sisätilan tunnelma on levollinen, aivan kuin olisit pesässä.

 

TYYLIKÄS:

Citroën C4 Cactuksen design on läsnä auton koko olemuksessa ja se suorastaan kutsuu matkantekoon. Elegantit viimeistelyt ovat saaneet innoituksensa matkalaukkujen maailmasta, esimerkiksi Top Box -säilytyslokeron hihnat ja ovenkahvat. Materiaalit ovat laadukkaita. Sisätilojen tyylin voi valita viidestä eri huonekaluista ja matkustamisesta inspiraationsa saaneesta vaihtoehdosta.

 

VALOISA:

Valoisa ja samalla liialta lämpösäteilyltä* tehokkaasti suojaava erikoiskäsitelty Citroën C4 Cactuksen iso panoraamalasikatto päästää matkustamoon jatkuvasti miellyttävää valoa. Kesällä se suojaa UV-säteiltä ja kuumuudelta. Talvella sen erinomainen lämpöeristys pienentää lämpöhäviötä. Molemmissa tapauksissa se tukee ilmastoinnin toimintaa ja pitää lämpömukavuuden ihanteellisella tasolla kaikille matkustajille. Laminoitu äänieristetty lasi lisää kuljettajan ja matkustajien matkustusmukavuutta.

 

KÄYTÄNNÖLLINEN:

Jokainen matkustaja nauttii omasta tilastaan. Hyödyllisiä ja näppäriä säilytyslokeroita on runsaasti, kuten kojelautaan sijoitettu tilava Top Box, keskikonsolin säilytyslokero, USB-liitännällä varustettu paikka matkapuhelimellesi tai tilavat takaovien kautta käytettävissä olevat säilytyslokerot. Tavaratilan tilavuus on 358 l. Kuutiomallisen muotonsa ansiosta se on tilava; kaiken tyyppiset matkatavarat mahtuvat sinne.

* Mallin mukaan.

VÄRIT