December 12, 2019

Citroën x Citykatsastus

Joko olet bongannut? Helsinki – Espoo - Riihimäki -alueella ajaa tiiviiseen tahtiin kaksi CityKatsastuksen pirteää Citroën C5 Aircross SUV:ia näyttävissä teippauksissa.

Tai samat autot on voinut toistuvasti nähdä parkissa autoliikkeiden pihalla. Näillä autoilla on tärkeä missio: ne liikuttavat CityKatsastuksen väkeä ja mahdollistavat CityKatsastuksen ainutlaatuisen noutopalvelun tärkeille sopimuskumppaneille. Citroën oli kokeneille katsastuksen ammattilaisille selvä, turvallinen valinta ja tilavat C5 Aircrossit ovat todistaneet olevansa odotukset ylittävän mukavia ja käytännöllisiä matkakumppaneita, jotka herättävät positiivista huomiota.

IMG_0717

CityKatsastus toimii Helsingissä, Espoossa, Hyvinkäällä ja Riihimäellä yhteensä kuudessa eri toimipisteessä. Palvelutarjonta on laaja ja siihen kuuluvat kaikki katsastuspalvelut sekä yhteistyökumppaneille joustavasti räätälöitynä myös oheispalvelut. Vuosittain CityKatsastus käsittelee noin 50 000 katsastustapahtumaa, joiden ansiosta yrityksen markkinaosuus Suomessa on noin 1,5 %. CityKatsastuksen kuusi palvelupistettä ovat avoinna arkisin klo 8 – 20 ja lauantaisinkin klo 9 – 14 (Espoo, Hyvinkää ja Riihimäki), jonka ansiosta katsastuskäynnille löytyy tarpeen tullen helposti aikaa.