July 11, 2018

Citroën ja Total juhlivat 50-vuotiasta kumppanuuttaan

Citroën ja Total ovat kulkeneet yhdessä monta kilometriä vuodesta 1968.

Molempia brändejä yhdistää innovointi sekä intohimo moottoriurheiluun, jotka ovat tuoneet runsaasti palkintopaikkoja yhteistyön aikana.

Vuonna 1968 alkaneen yhteistyön aikana Total on auttanut edistämään Citroënin teollista kasvua toimittamalla laajan valikoiman erilaisia auton voiteluaineita. Vuosikymmenten ajan yritykset ovat kehittäneet voiteluaineita yhdessä erityisesti Citroënin moottoreille sopiviksi, tehden niistä entistä taloudellisimpia ja ympäristöystävällisiä.

Ympäristö on Citroënin ja Totalin yhteinen huolenaihe. Molemmat ovat sitoutuneet vähentämään merkittävästi ympäristövaikutuksiaan erityisesti vähentämällä hiilidioksidipäästöjä. Heidän T&K –tiiminsä ovat kehittäneet yhdessä tähän sopivia ratkaisuja. Tänä päivänä nämä ponnistelut ovat huipentuneet uuteen TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W-20 synteettiseen moottoriöljyyn, joka on kehitetty erityisesti uusimmille PSA-moottoreille, joissa on uusin pakokaasujen puhdistusjärjestelmä.

50 ans Citroën Total

Citroën-Total -kumppanuuden toinen kulmakivi on omistautuminen huippuosaamiselle ja kilpailuhengelle. Yksityiskohtaisista öljyanalyyseistä varikkotarkastuksiin sekä yksittäisistä kilpailuista MM-ralliin, testit ja kilpailut ovat mahdollistaneet Totalin kokeilla voiteluaineitaan äärimmäisissä olosuhteissa. Näin Total voi taata Citroënin ralliautojen sekä tuotantoautojen parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Citroën-Total -yhteistyön voima näkyy erityisen hyvin moottoriurheilussa. Kummankin brändin upea voittokulku on tuonut vaikuttavan sarjan voittoja.