La Maison Citroën

Tervetuloa ‘La Maison Citroën’ -myymälään!

Légende ci-dessous
La Maison Citroën

Citroën on luonut urbaanin autoliikekonseptin nimeltä “La Maison Citroën”. Ensimmäinen liike on avattu Parisiin 16. kaupunginosaan osoitteeseen 39. rue Saint-Didier. La Maison Citroën edustaa brändin arkkitehtuurista konseptia, joka on nähty viimeisissä Autonäyttelyissä. Se henkii täydellisesti Citroënin brändilupausta: ”Be Different, Feel Good”.

 

Maison Citroën Black C1

 

 

 

 

 

 

 

André Citroën oli aikansa edelläkävijä ja osasi todella rikkoa autoalan muotteja. La Maison Citroën jatkaa hänen perintöään.

Myymälän ikkunan valtava näyttö herättää huomion ja kutsuu ohikulkijoita astumaan sisään. Sisäänkäynti on lämminhenkinen, mikä jatkuu myös sisustuksen puisissa ja värikkäissä seinissä.

Autot ovat esillä myymälän keskellä, mutta myymälä poikkeaa totutuista autoliikkeistä lukuisilla näytöillään ja varusteillaan, jotka tekevät kokemuksesta ainutlaatuisen.

 

Maison Citroën White C3

Pariisin sydämessä sijaitseva La Maison Citroën ilmaisee brändin lupausta: ”Be Different, Feel Good”. Jokainen vierailija voi nauttia ainutlaatuisesta kokemuksesta liikkeessä olevan teknologian sekä esillä olevien varusteiden ansiosta, joiden ansiosta vierailijan on mahdollista tutustua brändiin tarkemmin.

Citroën Wall Table Tactile

Citroën Seinällä on kosketusnäyttöpöytä, jonka avulla asiakkaat voivat rakentaa mieleisensä Citroën-auton 3D-konfiguraattorin avulla. Suunnitelman voi aloittaa etukäteen netissä, ja jatkaa liikkeessä.

Maison Citroën Café André

 

Vierailijat voivat pitää raikastavan tauon Café André –kahvilassa ja rentoutua loungemaisessa odotustilassa.

Citroën Origins

 

 

Citroën Origins on virtuaalimuseo, johon on mahdollista tutustua myös kosketusnäytön avulla. Tutustu 360° näkymän ansiosta jopa yli 50 ikoniseen Citroën malliin brändin historian ajalta.

Maison Citroën C1 Black

 

La Maison Citroën –myymälä on suunniteltu helpottamaan vierailijan asiointia. Myyntipisteet on suunniteltu rauhallisiksi tiloiksi, jossa asiakas voi keskustella myyjän kanssa uuden Citroën-auton ostosta.

Jos asiakas on aloittanut autonsa suunnittelun konfiguraattorin avulla netissä, hän voi jatkaa suunnitelmaansa liikkeessä.

Le Petit Citroën

Le Petit Citroën -kaupasta asiakkaat voivat ostaa kotiin palan Citroënia. Tarjolla on laaja valikoima miniatyyriautoja sekä lifestyle-tuotteita.

Citroën Advisor

 

Ennen lähtöä vierailijoita pyydetään antamaan arvosana kokemuksestaan Citroën Advisor nettisivulle.

Ja asiakaskokemuksen täydentämiseksi rakennuksen autotallissa on laaja valikoima esittelyautoja koeajoja varten sekä huoltopiste samassa osoitteessa.