Citroën Advanced Comfort®

Légende ci-dessous
Citroën Advanced Comfort®
TAVOITTEEMME LÄHES 100 VUODEN AJAN: AJOMUKAVUUS!

600x430_2Perustamisvuodestaan 1919 lähtien Citroënin ajomukavuus on edustanut alan kärkeä. Tänä päivänä sen johtajuutta havainnollistaa brändin “Be different, feel good” -tunnuslause, ja se konkretisoituu CITROËN ADVANCED COMFORT -ohjelman neljään avainelementtiin, joita ovat kosketuksen ja akustiikan pehmeys, sisätilojen käytännöllisyys, rauhoittava matkustamotunnelma sekä intuitiivinen ja hyödyllinen teknologia.

 

MISSÄ CITROËN ADVANCED COMFORT NÄKYY?

600x430_3

ADVANCED COMFORT® -ohjelman avulla Citroën havainnollistaa osaamistaan vastaamalla kaikkiin odotuksiisi.

HELPOTTAA ELÄMÄÄ MATKUSTAMOSSA

600x430_4
Vietät paljon aikaa autossasi. Siksi Citroën on tehnyt kaikkensa, jotta sinun matkasi olisi mahdollisimman mukava. Sisätilat on suunniteltu tilaviksi, pelkistetyiksi ja paljon säilytystilaa sisältäviksi, jotta tuntisit olosi kotoisaksi!
Citroën C4 Cactuksen kojelaudan kätevä ja tilavaan Top Box® lokeroon mahtuu kaikki tarvitsemasi, jopa 1,5 litran juomapullo. Citroën Berlingon Modutop® -katto puolestaan tarjoaa käytännöllistä ja valoisaa säilytystilaa koko auton leveydeltä!

KEVENTÄÄ STRESSIÄ

600x430_5

Tuntuuko sinusta rauhalliselta ja rentoutuneelta kun matkustat? CITROËN ADVANCED COMFORT® -ohjelma on kehitetty tuomaan uudenlaista mukavuutta, jotta voit rentoutua ja nauttia matkastasi. Mukavien istuinten ja hiljaisen matkustamon lisäksi suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tien melun pois sulkevaan akustiikkaan sekä tasaisen ajon takaavaan jousitukseen. Näin jokainen Citroën-auto tuo verratonta mukavuutta jokaiselle matkustajalle.

Citroën C5 Aircross SUV edustaa täydellisesti Citroënin sisätilojen asiantuntijuutta. Niiden kutsuva, valoisa, tilava ja lämmin tunnelma saavat tuntemaan olosi heti kotoisaksi niihin istuessasi.

JOUSTAVOITTAA KÄYTTÖÄ

600x430_6Liitettävyysongelmat ja tuntien puhelinkeskustelut tien varressa ovat menneisyyttä. Käytännöllisten ja intuitiivisten ajoavustinteknologioiden ansiosta pysyt liitettynä autoosi. Päivittäinen ajaminen muuttuu helpommasi, yksinkertaisemmaksi ja turvallisemmaksi.

KEVENTÄMÄÄN HENKISTÄ PAINOLASTIA

600x430_7

Kiireisen päivän jälkeen meidän kaikkien tarvitsee hengähtää!

CITROËN ADVANCED COMFORT® -ohjelman neljäs tavoite on keventää henkistä painolastiasi auttamalla sinua unohtamaan hetkeksi kaiken mielestäsi. Tämän takia autosi on suunniteltu luomaan rauhallisen tunteen levollisella ja säädettävällä valaistuksella, pehmeillä ja kutsuvilla materiaaleilla, ja hyvällä ilmanlaadulla.

Miksi autosi sisätilat eivät olisi rauhallisuutesi ja hyvänvointisi lähde?