Kumppanuus

Légende ci-dessous
Kumppanuus

Citroën on tukenut asiakkaidensa jokapäiväistä elämää ja edistänyt liikkumista jo yli sata vuotta. Tammikuussa 2021 Citroënistä tuli Vincent Lavenun luotsaaman AG2R LA MONDIALE -ammattilaispyöräilytallin toinen pääsponsori ja yhteistyökumppani. Tätä kumppanuutta kuvaa parhaiten ranskankielinen ilmaisu ”Roulons autrement”, joka tarkoittaa vaihtoehtoista tapaa liikkua.

CITROËN
PIDETTY BRÄNDICopyright Maison Vignaux @ Continental Productions

Citroën on aina ollut pidetty brändi. Pyöräily symboloi Citroënin ihmisläheisyyttä täydellisesti: se yhdistää kaikenikäisiä ihmisiä ympäri maailman. Juuri tämän takia Citroën haluaa edistää pyöräilyä.

AG2R LA MONDIALE
VINCENT LAVENUN TALLIN PITKÄAIKAINEN KUMPPANICopyright Maison Vignaux @ Continental Productions

Ranskalainen vakuutusyhtiö AG2R La Mondiale ja Vincent Lavenu ovat tehneet yhteistyötä jo 23 vuotta. Citroënin hyväksyminen kolmanneksi osapuoleksi aloittaa uuden aikakauden, ja Lavenun tallin nimi on ollut AG2R CITROËN TEAM tammikuussa 2021 alkaen.

AG2R CITROËN TEAM
RANSKALAINEN MUTTA KANSAINVÄLINENCopyright Maison Vignaux @ Continental Productions

AG2R CITROËN TEAM -tallissa pyöräilee yhteensä 30 pyöräilijää kahdeksasta eri maasta: 17 Ranskasta, viisi Belgiasta, kaksi Luxemburgista, kaksi Sveitsistä sekä yksi Suomesta ja yksi Yhdysvalloista. Talli jakaa yhteistyökumppaneidensa, pyöräily-yhteisön ja Citroënin kanssa samat arvot, jotka ovat rohkeus, suorituskyky ja läheisyys.

Kumppanuus avaa uuden sivun tallin historiassa ja mahdollistaa osallistumisen arvostettuihimpin UCI World Tourin kilpailuihin.

AINUTLAATUINEN JA ROHKEA AJOPAITA
TALLIN UUSI IDENTITEETTICopyright Maison Vignaux @ Continental Productions

AG2R CITROËN TEAM -tallin ajopaitojen graafinen suunnittelu oli keskeinen merkkipaalu Citroënin, AG2R La Mondialen ja Vincent Lavenun kumppanuudelle. Projekti kesti viisi kuukautta. Suunnittelutyön peruslähtökohtana oli tavanomaisesta poikkeavan graafisen ulkoasun luominen, ja uudet ajopaidat symboloivatkin osapuolten keskinäistä rohkeutta, liittoutumista ja tavoitteita. AG2R CITROËN TEAM -tallin pyöräilijät on helppo tunnistaa suurimmistakin pelotoneista.

CITROËN-AJONEUVOT TIEN PÄÄLLÄ
HUOLTOAUTOTCopyright Maison Vignaux @ Continental Productions

AG2R CITROËN TEAM -tallin käytössä on useita erilaisia Citroën-ajoneuvoja, esimerkiksi Citroën C5 Aircross SUV -malleja ja Citroën SpaceTourer XL -tila-autoja.