May 8, 2019

Citroën Kuljetus- ja logistiikkamessuilla 2019

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 9.-11.5. jo 11. kerran kansainvälinen kuljetus- ja logistiikka-alan suurtapahtuma, joka tulee kattamaan messukeskuksen kaikki viisi hallia.

CITROËN–hyötyajoneuvot ovat mukana tapahtumassa laajalla osastolla, joilla on näytillä merkin uusin, kaikki tarpeet kattava hyötyajoneuvomallisto Citroën Jumperista C3 Vaniin. Malliston lisäksi messukävijöitä lähestytään selkeällä ratkaisukeskeisellä näkökulmalla ja esittelyssä on toimivia ratkaisuja ja ideoita hyötyajoneuvojen varusteluun sekä niiden muunnosmahdollisuuksiin matalalattiataksista huoltoautoon tai kylmäkuljetukseen.

Citroënin messuosastolla on esillä suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä rakennettuja valmiita varusteluehdotuksia, jotka toimivat ratkaisuksi niin kasvan ruokakaupan verkkomyynnin tai lisääntyvän vanhusten ruokahuollon kylmäkuljetustarpeisiin kuin helposti tilanteen mukaan muunneltaviksi hyllyratkaisuiksi verkkokaupan pakettitoimituksille tai huoltoautoihin.

Vahvasti esillä on myös vuosi sitten lanseerattu Citroën-hyötyajoneuvojen viiden vuoden kilometrirajoittamaton takuu, joka on voimassa myös ammattikäyttöön.

ESILLÄ CITROËNIN MESSUOSASTOLLA

Osaston väripilkku on WRC-ilmeeseen naamioitunut nelivetoinen Citroën Jumpy 150 XL 4×4. Neliveto-Jumpy lanseerattiin Suomen mallistoon loppusyksystä 2018. Neliveto on mahdollista muuntaa myös kesken ajon takaisin taloudellisemmaksi etuvedoksi. Maastokestävyyttä lisää vakiona toteutettava pohjan panssarointi tai lisävarusteena saatava takatasauspyörästön lukko. Messuosastolla esiteltävän Citroën Jumpy 4×4:n takatila on varustettu niin talotekniikka- kuin huoltoyhtiöitä palvelevaksi huoltoautoksi.

Citroën ”WRC-huoltoauton” lisäksi osastolla on esillä myös muita eri kotimaisten yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettuja viimeisteltyjä huoltoautokokonaisuuksia vaihtoehtoisilla hylly-, kaappi- ja lokerikkoratkaisuilla.

Huoltoautojen rinnalla Citroën esittelee osastolla Citroën Jumpy 180 XL:stä muunnetun turvallisen koulutaksin, jonka kyytiin mahtuu kaksitoista koululaista. Citroën Jumper taas nähdään kylmäkuljetukseen suunniteltuna versiona.

Osaston kooltaan pienimpänä mutta monipuolisiin käyttötarkoituksiin soveltuvana ratkaisuna nähdään Citroën C3 ”van”, eli arvonlisäverovähennyskelpoiseksi pakettiautoksi muunnettu versio Citroënin myydyimmästä C3-mallista.

Citroënin osastolla on näkyvissä myös merkin juhlavuosi 100 vuotisen historian kunniaksi ja paikalla on edelleen työkäytössä oleva 3 Kaverin Jäätelön Citroën Camionette. Kannattaa poiketa tutustumassa myös tähän historialliseen pakettiautoon.