June 14, 2017

CITROËN LAAJENTAA SUV-MALLISTOAAN: ENSIESITTELYSSÄ UUSI KOMPAKTI SUV CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën esitteli vastikään uuden C5 Aircrossin, nyt on esittelyvuorossa jälleen uusi SUV, C3 Aircross. Tämän vakuuttavan persoonallinen uuden sukupolven kompaktin SUV:n ainutlaatuinen muotoilu henkii vahvaa ja raikasta omaperäisyyttä. Personointimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Erilaisia ulkoisia yhdistelymahdollisuuksia on 90 ja matkustamoon voi valita oman tunnelmansa viiden eri vaihtoehdon joukosta.

C3 Aircross on saanut inspiraationsa Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa 2017 esitellystä C-Aircross -konseptiautosta. Uusi C3 Aircross tuo uudenlaista raikkautta kompaktiin SUV-kokoluokkaan.

Ulkoiselta muotoilultaan C3 Aircross on ainutlaatuinen ja persoonallinen. Sisätiloiltaan se henkii mukavuutta, tilaa ja valoisuutta Citroën Advanced Comfort® -ohjelman mukaisesti. Uusi C3 Aircross on varustettu runsaalla määrällä teknisiä ratkaisuja, jotka tekevät elämästä ja ajamisesta helpompaa niin maantiellä kuin kaupungissakin. Lyhyesti sanottuna Citroënin uusi SUV vetää puoleensa tyylitietoisia, mukavuutta arvostavia ja seikkailunhaluisia autoilijoita kokemaan uusia ajoelämyksiä.

Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions

KOMPAKTIN KOKOLUOKAN TILAVIN JA MUUNNELTAVIN SUV

Nerokkaan arkkitehtuurinsa ansiosta uusi kompaktin kokoluokan SUV C3 Aircross tekee jokapäiväisestä liikkumisesta helppoa, mukavuudesta ja käytännöllisyydestä tinkimättä. Istuimet ovat mukavat, tilaa pään yläpuolelle jää runsaasti – eniten tässä kokoluokassa – polvitilaa on riittävästi ja muunneltavuus on huippuluokkaa. Kaksiosaisena liukuva takaistuin ja taittuva etumatkustajan istuin mahdollistavat jopa 2,4 metrin pituisten tavaroiden kuljettamisen. Tavaratila on suuri (410 – 520 l). Matkustusmukavuuden kruunaa runsaasti valoa matkustamoon tuova avattava panoraamakatto.

Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions

Ajan hermon mukaisesti C3 Aircross sisältää nerokkaasti suunniteltuja säilytystiloja, kuten älypuhelimen langattoman latauspisteen keskikonsolissa. C3 Aircrossiin on saatavilla laaja valikoima joavustinjärjestelmiä, kuten värillinen tuulilasinäyttö, Active Safe Brake -toiminto, nopeusrajoitusliikennemerkkien tunnistin, älykkäät automaattiset ajovalot, sekä hyödyllistä teknologiaa, kuten Park Assist -pysäköintiavustin ja Citroën Connect Nav -navigointijärjestelmä.