April 21, 2017

CITROËN ESITTELEE: UUSI C5 AIRCROSS

Citroën esittelee Shanghain autonäyttelyssä 2017 uuden sukupolven katumaasturin: C5 Aircrossin. Aircross-konseptiautosta inspiraationsa saaneessa C5 Aircrossissa yhdistyy vahva design korkealuokkaiseen matkustusmukavuuteen.

Citroën esitteli Geneven autonäyttelyssä 2017 C-Aircross -konseptiauton, joka antoi viitteitä Euroopan markkinoille tulevasta kompaktista SUV:sta. Citroën jatkaa vahvaa panostustaan autouutuuksiin esittelemällä nyt uuden C5 Aircrossin, jonka tähtäimenä on valloittaa katumaasturimarkkinat kaikkialla maailmassa. SUV-kokoluokka on jatkanut kaikkialla kasvuaan edustaen tällä hetkellä jo lähes neljännestä uusien autojen myynnistä. SUV on vastaus asiakkaiden odotuksiin, kun auton halutaan viestivän vapauden tunnetta ja vahvuutta, ominaisuuksia, jotka konkretisoituvat isokokoisina renkaina, vahvana muotoiluna ja tunteena siitä, että auto hallitsee tietä. Citroënilla on kuunneltu asiakkaiden ajatuksia ja odotuksia tuloksena uuden sukupolven SUV, jossa katumaasturin perinteisiin ominaisuuksiin on lisätty vahva persoonallisuus ja korkeatasoinen matkustusmukavuus.

600x430_2

 

SUV täynnä energiaa

C5 Aircross on persoonallinen SUV, joka erottuu muista tämän kokoluokan katumaastureista dynaamisen ja vahvan olemuksensa ansiosta. C5 Aircross on voimakkaasti muotoiltu, tasapainoinen kokonaisuus, jossa on korkealle sijoitettu konepelti, 2,73 m pituinen akseliväli, lyhyet etu- ja takaylitykset, linjakkaat muodot ja vahva graafinen ilme. C5 Aircross on rohkea ja ainutlaatuinen uutuus tässä katumaasturiluokassa. Sen tilava matkustamo on suunniteltu erityisesti mukavuutta silmälläpitäen. Istuimet ovat väljät ja huippumukavat, keskikonsoli leveä ja syvä, ja materiaalit miellyttäviä koskettaa.
600x430_3

Ainutlaatuinen, muista erottuva SUV

Moderni ja innovatiivinen katumaasturi edustaa merkittävää edistystä Citroën Advanced Comfort -ohjelmassa. Sisätilojen mukavuuden ja avaruuden ansiosta uusi C5 Aircross asettaa uudet säännöt katumaasturisegmentille. Modulaarisen EMP2 -perusrakenteen ansiosta auton arkkitehtuuri ja matkustusmukavuus ovat huippuluokkaa. Uusi C5 Aircross on ensimmäinen Citroën, joka on varustettu uudella Progressive Hydraulic Cushions®-jousitusjärjestelmällä, joka parantaa entisestään ajomukavuutta Citroënin perinteitä kunnioittaen. Avarat ja käytännölliset sisätilat kutsuvat matkantekoon. Matkustamo suorastaan kylpee valossa suurikokoisen avattavan panoraamakattonsa sekä laajojen ikkunapintojensa ansiosta. Leveät ja pehmeät istuimet kutsuvat nauttimaan ainutlaatuisesta matkanteosta ja etuistuimiin on tarjolla lämmityksen lisäksi monipistehieromatoiminto. Takaistuin tarjoaa ainutlaatuisen väljät jalkatilat ja runsaat polvitilat. Matkustamo on tunnelmaltaan raikas sisään tulevan ilman esikäsittelyn ansiosta.

C5 Aircross on varustettu selkeällä ja ymmärrettävällä 12,3” TFT digimittaristolla sekä kapasitiivisella 8’’ suuruisella HD-kosketusnäytöllä. C5 Aircross tarjoaa myös teknologian huippua edustavia kuljettajan avustinjärjestelmiä: Active Safety Brake-hätäjarrutusjärjestelmä, katveavustin, stop-toiminnolla varustettu nopeudenrajoitin, Grip Control -ajonhallintajärjestelmä ja Hill Assist Descent Control -alamäkiavustin, jotka helpottavat ajoa hankalissakin olosuhteissa ja huonokuntoisilla teillä. C5 Aircross tulee myös olemaan ensimmäinen Plug-In Hybrid PHEV e-AWD -tekniikalla varustettu Citroën

600x430_4

 

Uusi C5 Aircross tulee Kiinan markkinoille lokakuussa 2017. Eurooppaan uutuuden odotetaan rantautuvan syksyllä 2018.

 

600x430_5