November 15, 2022

Citroën C5 Aircross – perhearjen sankari

Citroën C5 Aircross on luotu kiireisen perheenisän tai -äidin pelastajaksi. Ohessa muutamia esimerkkejä, joilla C5 Aircross voi pelastaa kiireisen päiväsi.

Kaikista mukavin SUV

1400x800_DSC01609_01Citroën C5 Aircrossia mukavampaa katumaasturia saa etsiä kaukaa, tai täysin eri hintaluokasta. Jokainen matka on pehmeä, kuin pilvien päällä matkustaisi. Se on arjen luksusta, jos mikä.

Kolme erillistä istuinta takana

V1_DSC01678Lapsiperhearki on välillä kaoottista. Välillä itku tahtoo iskeä myös kesken automatkan. C5 Aircrossin kolme erillistä istuinta takapenkillä mahdollistaa sen, että vanhempi voi mukavasti istua keskipaikalla turvaistuimessa -tai kaukalossa olevan lapsen vierellä. Onpa takana tilaa mukavasti kolmelle aikuisellekin.

Tilava ja selkeä tavaratila

V1_DSC01686C5 Aircrossin tavaratila on muodoltaan selkeä. Sinne mahtuvat samaan aikaan niin lastenrattaat kuin perheen rakas puudelikin. C5 Aircrossin takaistuimet ovat säädettävissä pituussuunnassa, joten tavaratilaa voi kasvattaa helposti siirtämällä takarivin istuimia eteenpäin.

Työmatkalaisen pulssin madaltaja

Copyright William CROZES @ Continental ProductionsJos elämä kotona ja töissä on hektistä, toimii C5 Aircross työmatka-ajossa päivän hiljaisena paikkana. Pulssisi on takuuvarmasti alempana perillä kuin lähtiessä. Hiljainen ja mukava matkustamo sekä pehmeä jousitus tarkoittavat, että olet saapunut perille mukavasti keinahdellen.

Lompakon säästäjä

1400x800 kulutusCitroën C5 Aircross on myös nykyaikainen lataushybridi. Sähköllä ajaminen on edullista, hiljaista ja mukavaa. Auton 65 kilometrin mittainen WLTP-toimintamatka riittää useimpiin arkiajoihin, mutta säännöllisesti lataamalla myös pidempien ajomatkojen keskikulutusta voi tiputtaa merkittävästi. Alle kolme litran kulutus on konkretiaa, vaikka päivittäinen työmatka ylittäisi 100 km.