November 28, 2018

UUSI CITROËN BERLINGO JA UUSI CITROËN C4 CACTUS OVAT 2019 AUTOBEST -KILPAILUN FINALISTEJA!

Euroopan Autobest-kilpailun tuomaristo on julkaissut 6 finalistia yli 20 ehdokkaasta. Citroën loistaa tässä arvostetun kilpailun finaalissa kahdella uutuusmallillaan: uudella Citroën Berlingolla ja uudella Citroën C4 Cactuksella. Tämä on ensimmäinen kerta, kun autonvalmistaja on saanut kaksi malliaan finaaliin. Vuoden 2019 "Best But Car of Europe 2019" voittaja julkistetaan 15. joulukuuta.

Vuodesta 2001 lähtien Autobest on valinnut vuosittain “Best But Car of Europe” –voittajan.

Uusi Citroën Berlingo ja uusi Citroën C4 Cactus ovat kuuden finalistin joukossa kilpailemassa vuoden paras auto-ostos 2019 –tittelistä. Citroën on ensimmäinen autovalmistaja, jonka on onnistunut saada kaksi mallia finaaliin.

Suosituin Citroën-malli lähes 17 maassa vuonna 2017, Berlingo on nyt Citroënin toiseksi myydyin malli C3:n jälkeen. Berlingo on Euroopassa toiseksi myydyin monitoimiauto ja pakettiautona kärkikolmen joukossa segmentissään. Lanseerauksensa jälkeen vuonna 1996 Berlingoa on valmistettu yhteensä yli 3,3 miljoonaa autoa. Tämä uuden sukupolven Berlingo on täydellinen esikuva Citroënin ”Inspired By You” brändilupaukselle. Berlingo toimii esimerkinä järkevästä valinnasta ja palvelee loistavasti aktiivisten harrastajien ja erilaisten perheiden vaihtelevia tarpeita.

Uusi Citroën C4 Cactus on ultra-mukava hatchback. C4 Cactus on käynyt läpi täydellisen mallikohotuksen ja saanut sisäänsä jo useasti Vuoden Moottoriksi palkitut moottorivaihtoehdot, parannetun äänieristyksen, runsaasti uutta tekniikkaa ja turvallisuutta parantavia ajoavustimia sekä raikkaan ulkoasun. Se jatkaa yhä edelleen erottautumista muista persoonallisuudellaan sekä ainutlaatuisella mukavuudella. C4 Cactuksen matkustamo sulkee kyydissä olijat hiljaiseen ja mukavaan hyvän olon pesään. Ensimmäisenä mallina Euroopassa uusi Citroën C4 Cactus on varustettu Progressive Hydraulic Cushions™ -mukavuusjousituksella. Jousitus luo autoon tunteen kuin lentävällä matolla matkaamisesta. Istuimiksi ovat valittavissa uudet Advanced Comfort®  -mukavuusistuimet.

31 tuomaria 31:stä eri Euroopan maasta äänestää voittajan perustuen 13 eri hankintakriteeriin, kuten hinta-laatusuhde, muotoilu, mukavuus, tekniikka ja turvallisuus sekä kiinnittäen huomiota tarjolla oleviin palveluihin ja mm. varaosien saatavuuteen. 27. ja 28. marraskuuta järjestettävien testitilaisuuksien jälkeen eniten ääniä saanut malli voittaa tämän arvostetun palkinnon.