CITROËN JUMPY -MALLISTOON

PERUUTUSKAMERA JA TUPLALIUKUOVET 0€

Tarjoamme nyt uuden Citroën Jumpyn tai sähköisen ë-Jumpyn ostajalle Pack City:n (peruutuskamera ja diesel -malleissa myös 7” kosketusnäyttö) sekä tuplaliukuovet veloituksetta – etusi jopa 1675 €!  Toimi nopeasti, tarjous koskee uusia asiakastilauksia 31.5.2023 saakka.

OTA YHTEYTTÄ MYYJÄÄN

VARAA KOEAJO

OSTA VERKKOKAUPASTA

 

MUKAVIN PAKETTIAUTO

Citroën Jumpyssa on kiinnitetty erityistä huomiota mukavuuteen ja ergonomiaan. Korkealta kuljettajan paikalta on hyvä näkyvyys ja hallintalaitteet ovat helposti ulottuvillasi. Hyvä vakiovarustelu, käytännölliset innovaatiot, erinomainen muunneltavuus sekä luokkansa piheimmät, huippumodernit moottorit tekevät Citroën Jumpysta parhaan valinnan ammattikuljettajalle – erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Citroën ë-Jumpy vie mukavuuden toiselle tasolle kun ajat ilman tärinää tai moottorin ääntä. Heti alusta alkaen käytettävissä oleva vääntömomentti takaa nopean kiihtyvyyden sekä tasaisen ja nykimättömän ajon. Matkustamon esilämmitys / -jäähdytys My Citroën -sovelluksella tai auton kosketusnäytöltä takaa, että päiväsi alkaa aina mukavasti.