Jumpy

Citroën Jumpyssa on kiinnitetty erityistä huomiota mukavuuteen ja ergonomiaan. Korkealta kuljettajan paikalta on hyvä näkyvyys ja hallintalaitteet ovat helposti ulottuvillasi. 1,9 m korkuisen Jumpyn ajat kätevästi matalaankin tilaan. Citroën Jumpy on saatavilla myös automaattivaihteisena ja juuri sen kokoisena, kuin tarvitset: tavaratilan maksimi pituus on ModuWorkin® kanssa lähes 4 metriä, korkeus 1,40 m ja kuormatila jopa 6,6 m3. Hyvä vakiovarustelu, käytännölliset innovaatiot, erinomainen muunneltavuus sekä luokkansa piheimmät, huippumodernit BlueHDi-moottorit tekevät Citroën Jumpysta parhaan valinnan ammattikuljettajalle – erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Nyt saat uuteen Citroën Jumpy -malliin tavaratilan vaneroinnin ja talvirenkaat erikoishintaan vain 490€. Ja muistathan, että myönnämme uusille Citroën-hyötyajoneuvoille kattavan ja pitkän 5 vuoden takuun ilman kilometrirajaa – myös ammattikäyttöön! Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan!

CITROËN JUMPY

Vakiovarusteena mm.:
– Automaattinen polttoainekäyttöinen lisälämmitin kauko-ohjaimella
– Mäkilähtöavustin
– Ilmastointi
– Radio, Bluetooth, AUX ja USB liitin + 4 kaiutinta
– Kaukosäädettävä keskuslukitus
– Sähkösäätöiset ja lämmitettävät ulkopeilit
– Vakionopeudensäädin + nopeudenrajoitin
– Moduwork, antaa 1,2 m sekä 0,5 m3 lisää tavaratilan pituutta ja tilavuutta ylös nousevan matkustajan istuimen ansiosta

+ Kampanjavarusteet 490€:
– tavaratilan vanerointi
– talvirenkaat

Alkaen 28 552 € 

Tarjous on voimassa 31.12.2020 saakka.