Citroën-tiepalvelu

Légende ci-dessous
Citroën-tiepalvelu

 

Citroën-tiepalvelu auttaa matkan keskeytyessä kaikkialla Euroopassa. Kotimaasta soitettuna ilmainen puhelinnumero 0800 105 501. Ulkomailta soitettuna numeroon +358 800 105 501.

Citroën-tiepalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa. Huollon tiepalveluun kuuluvat kaikki Citroën-autot, jotka ovat huollettu valtuutetussa Citroën-merkkihuollossa maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti. Palvelun saa käyttöön vuodeksi, kun on käyttänyt autoaan valtuutetussa merkkihuollossa valmistajan / maahantuojan määräaikaishuollon huolto-ohjelman mukaisesti.

Huolenpitosopimuksen yhteydessä voimassa sopimuskauden ajan (koskee 1.10.2003 ja jälkeen voimaan astuneita uusia sopimuksia). Kulut palveluista korvataan vain tiepalvelunumeron 0800 105 501 järjestäminä.

Palvelut:

  • Hinaus lähimmälle Citroën-huoltoedustajalle matkan katketessa tekniseen vikaan
  • Polttoaineen toimittaminen paikalle sen loputtua (asiakas maksaa polttoaineen paikanpäällä).
  • Renkaanvaihto rengasrikon sattuessa (autossa oltava ehjä vararengas / renkaanpaikkausspray).
  • Lukkoseppä paikalle, kun avaimet lukittu autoon tai avaimet hävinneet (ei korvaa rikottua ikkunaa).
  • Palveluneuvontaa liikenneonnettomuuden / varkauden / ilkivallan kohdatessa (Citroën Tiepalvelu ei korvaa näissä tapauksissa palvelusta aiheutuvat kuluja, kuten hinausta ja sijaisautoa).
  • Sijaisauto käyttöön (max. saman kokoluokan henkilöauto, kuorma- ja pakettiautot mahdollisuuksien mukaan), jos matka katkennut tekniseen vikaan ja korjaus kestää korjaamolla yli 2 tuntia (max. sijaisautokulut 250 €)  tai vaihtoehtoisesti.
  • Hotellimajoitus (max. 250 €), jos yli 100 km kotoa/määränpäästä  ja autoa ei saada ajokuntoon saman päivän aikana.
  • Korjatun auton palautus asiakasta lähimmälle Citroën-huoltoedustajalle / jälleenmyyjälle, jos matka on yli 300 km. Muussa tapauksessa korvataan kustannukset kuljettajalle yhdensuuntaisesta matkasta halvinta kulkuneuvoa (linja-auto, juna) käyttäen.