Mirror Screen

Mirror Screen -teknologia tuo älypuhelimesi sovellukset autosi kosketusnäytölle Android Auton, Apple CarPlay ™: n ja MirrorLink®: n avulla.

Mirror Screen -järjestelmän avulla voit käyttää älypuhelimesi yhteensopivia sovelluksia suoraan autosi kosketusnäytöltä. Käytännöllistä, helppoa ja turvallista.

MIRROR SCREEN TOIMINTO

citroen-mirror-screen-technology

Mirror Screen yhdistä älypuhelimesi ja autosi kosketusnäytöt yhdeksi. Suosikkisovelluksesi kulkevat matkassasi koko päivän, myös automatkasi aikana! Mirror Screen peilaa sovelluksiesi ilmoitukset auton kosketusnäytölle. Sinun on vain yhdistettävä älypuhelimesi USB-kaapelin avulla ja sitten aktivoida Mirror Screen näyttötapa kosketusnäytöltä.

Sen lisäksi, että se tarjoaa paremman näkyvyyden kuin puhelimesi näytöllä, voi olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa täysin turvallisesti: voi esimerkiksi pyytää autoa lukemaan saapuneet viestisi ja sanella lähetettävät viestit ilman että nostat katsettasi tiestä!

MIRROR SCREEN YHTEENSOPIVUUS

APPLE CARPLAY™

citroen-mirror-screen-technology-with-apple-carplayMikäli käytössäsi on iPhone, Apple CarPlay™ tarjoaa intuitiivisen tavan soittaa puheluita, käyttää Plane-sovellusta, kuunnella musiikkia ja päästä käsiksi viesteihisi käyttämällä ääntäsi tai sormiasi.

Nostamatta katsettasi tiestä, aktivoi Siri-puheentunnistus kosketusnäytöltäsi tai painamalla pohjassa auton ohjauspyörän alla olevaa ääniohjauspainiketta. Sirin avulla pääset käsiksi yhteystietoihisi, soittamaan puheluita sekä kuuntelemaan ja sanelemaan viestejäsi katsomatta puhelimeesi. Apple CarPlay™ mahdollistaa myös tiettyjen äänisovellusten käytön, kuten Spotify ja Stitcher.

ANDROID AUTO*

citroen-mirror-screen-technology-with-android-autoKäyttääksesi Anroid Auto (™) -sovellusta*, sinulla on oltava sovellunken kanssa yhteensopiva auto sekä Android 5.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä puhelimessasi. Lataa Android Auto -sovellus* Google Play kaupasta. Kun yhdistät yhteensopivan älypuhelimesi autosi kanssa, sovelluksesi näkyvät autosi näytöllä. Lisätietoa Android Auto -yhteensopivuudesta saat osoitteesta support.google.com/androidauto.

*Android Auto -sovellusta ei toistaiseksi ole saatavilla Suomessa

MIRRORLINK®

citroen-mirror-screen-technology-with-mirrorlinkMirrorLink® mahdollistaa älypuhelimesi sovellusten helpon ja turvallisen käytön suoraan autosi kosketusnäytöltä. Alusta on mukautettu ajon aikana käytettäväksi; navigointi, opastus, musiikki, puhelut…

Sovellukset toimivat älypuhelimellasi mutta ne näkyvät autosi kosketusnäytöllä ja kuulet niiden äänet autosi äänentoistojärjestelmästä. Laaja valikko päivittäin käyttämiäsi sovelluksia voidaan peilata autosi kosketusnäytölle ajamiseen sopivassa muodossa, jotta voin olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa turvallisesti.

Mirror Screen -teknologia on saatavilla seuraavissa malleissa: C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus, C4 SpaceTourer, C5 Aircross, Berlingo, SpaceTourer