Näytä sisältö
Citroën hybridiauton huolto

TÄYDELLISTÄ HYBRID -OSAAMISTA

Odotat luonnollisesti vain parasta lataushybridiautosi huollolta. Citroën-huoltoverkostossa on tarvittavat erikoistyökalut ja asiantuntijat, jotka on koulutettu näiden uusien tekniikoiden huoltoon liittyviin erityisvaatimuksiin. Nauti ajamisesta rauhallisin mielin Citroënin huolenpitosopimuksen sekä huoltositoumuksien ansiosta.

HUOLENPITOSOPIMUS HYBRIDIAUTOIHIN

Lataushybridin huolto on yhdistelmä polttomoottoriajoneuvon ja sähköauton huoltoa. Huoltoväli on siis sama kuin polttomoottoriautolla, ja lisäksi on tiettyjä hybriditekniikkaan liittyviä lisätoimenpiteitä. Hybridiajoneuvon huolenpitosopimus sisältää tiepalvelun, korjaukset (viallisten osien vaihto tai korjaus), määräaikaishuollon ja eniten kuluvien osien vaihdon (esim. jarrupalat, pyyhkijänsulat jne.).

SÄHKÖINEN HUOLTOKIRJA

Suosittelemme, että noudatat Citroën-huoltosuunnitelmaa, joka on suunniteltu erityisesti Citroën lataushybridiajoneuvoja varten. Tutustu sähköiseen huoltokirjaan: 100 % digitalisoitu huoltokirjapalvelu, jonka Citroën on luonut sinulle!

 

Sen avulla voit:

  • Löytää milloin tahansa Citroën-verkostossa suoritettujen huoltotoimenpiteiden yksityiskohdat.
  • Tietää seuraavan huoltoajankohdan (aika/kilometrimäärä).

 

Huoltokirjasi päivittyy joka kerta, kun käyt huollossa, ja se on saatavilla henkilökohtaisessa My Citroën -sovelluksessasi.

Autosi jälleenmyynti on helpompaa: sinun tarvitsee vain näyttää sähköinen huoltokirjasi uudelle ostajalle ja näin todistat, että autosi on huollettu oikein. Uusi omistaja voi itse myös hyödyntää sähköistä huoltokirjaa.

VALTUUTETUN MERKKIHUOLLON SITOUMUKSET LATAUSHYBRIDILLESI

Tyyneyttä matkoillesi:

TAKUU: Autosi korkeajänniteakustolla on 8 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu (vähintään 70% SOH)

 

CITROËN ASSISTANCE -TIEPALVELU

 

AMMATTITAITOINEN HUOLTO: Jokainen valtuutettu Citroën -huoltopiste on koulutettu myös sähköautojen huoltoa varten

 

Helppoon ylläpitoon:

HUOLENPITOSOPIMUS

Varmista täysi huolettomuus

Lisäksi:

 

Säännölliset ohjelmistopäivitykset aina kun autosi huolletaan valtuutetussa Citroën-huoltoliikkeessä