Näytä sisältö
Citroën tietotaito, lisävarusteet & palvelut

YLI 100 VUOTTA OSAAMISTA

Citroën on jo yli 100 vuoden ajan ollut sitoutunut tarjoamaan sinulle parasta autoalan osaamista. Sitoutuneiden huoltoliikkeidemme asiantuntijat tarjoavat palveluja kaikkiin ajoneuvosi tarpeisiin.

CITROËN ASIANTUNTEMUS

Huolto- ja korjauspalvelut

Koska Citroën-huoltoliikkeiden asiantuntijat tuntevat ajoneuvot läpikotaisin, voit olla varma, että autosi on hyvissä käsissä valtuutetussa huoltoliikkeessä. Tarjoamme laajan valikoiman huolto- ja korjauspalveluita.

 

Citroën Original-varaosapaketti

Original-varaosapaketissa käytetään aina alkuperäisiä valmistajan suosittelemia ja takaamia varaosia. Näin autosi saa parhaan mahdollisen huollon. Citroën-alkuperäisosat täyttävät valmistajan laatu-, luotettavuus- ja pitkäikäisyysvaatimukset.

Citroën Advantage -varaosapaketti

Jos autosi on yli kolme vuotta vanha, saatat etsiä edullisempaa huoltovaihtoehtoa. Hyödynnä Citroën Advantage -varaosia. Citroën Advantage -varaosapaketissa käytetään Citroënin insinöörien valitsemia ja hyväksymiä Eurorepar-osia yli 3 vuotta vanhoille autoille. Eurorepar-osille myönnetään 2 vuoden takuu.

CITROËN LISÄVARUSTEET

Räätälöi Citroënisi tarpeidesi mukaan laajan lisävarustevalikoiman avulla. Valitse yli 2 500 tuotteen valikoimasta, mukaan lukien kuljetusratkaisut (taakkatelineet, vetokoukut jne.) ja turvallisuuteen tai mukavuuteen liittyvät varusteet. Voit ostaa näitä lisävarusteita jälleenmyyjiltämme tai lisävarusteverkkokaupastamme.