Näytä sisältö
Citroën-autosi tuulilasinpyyhkijöiden huoltaminen

TUULILASINPYYHKIJÖIDEN VAIHTO

Optimaalisen turvallisuuden ja näkyvyyden varmistamiseksi vaihda pyyhkijänsulat kerran vuodessa. Vaikka niitä ei olisikaan käytetty paljon, kuumuus ja kylmyys saavat ne menettämään tehoaan. Siksi Citroën-asiantuntijat suosittelevat sinulle autoosi sovitetut pyyhkijänsulat.

 

TUULILASINPYYHKIJÖIDEN HUOLTAMINEN

Huoltotyöt sisältävät:

  • uuden tuulilasinpyyhkijäsarjan
  •  ja/tai takalasinpyyhkijän
  • Citroën-asiantuntijoiden suorittama asennus.

 

Citroën Origin*-paketit tuulilasinpyyhkimille: 

Nämä Citroënin alkuperäisosia käyttävät huoltopaketit antavat sinulle varmuuden ja mukavuuden, jota tarvitset autosi huoltoon.

 

Citroën Advantage**-paketit tuulilasinpyyhkimille: Autosi vanhenee ja haluat pitää budjettisi kurissa?

  • Citroën Advantage -paketit on suunniteltu Citroënin insinöörien valitsemista tarvikeosista vähintään 3 vuotta vanhoille autoille.
  • Citroën Advantage -pyyhkijäpaketin avulla saat käyttöösi 4 erilaista Eurorepar-pyyhkijää: perinteiset, litteät, hybridi- ja takalasinpyyhkijät.
  • Eurorepar-pyyhkijänsulat on valmistettu synteettisestä kumista, jossa on käsittely, joka parantaa sulkien suojausta ja kestävyyttä. Ne on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita aina -30 asteeseen asti.

Varmista, että pyyhkijät ovat kunnossa 

Jotta pyyhkimet pysyisivät toimivina ja välttyisit niiden vahingoittumiselta, ota aikaa sulattaa tuulilasi ennen pyyhkimien käyttämistä kun on pakkasta. Vaihda pyyhkijät ensimmäisten kulumisen merkkien ilmaantuessa ja vähintään kerran vuodessa. Vältä mahdollisuuksien mukaan pitkää altistumista suoralle auringonvalolle ilman suojaa.

Kuluneiden pyyhkijöiden riskit

Kun tuulilasinpyyhkimet ovat kuluneet, ne voivat naarmuttaa tuulilasia, heikentää näkyvyyttä erityisesti yöllä, sumussa tai kevyessä sateessa ja siten heikentää turvallisuutta tiellä.