Näytä sisältö
Citroën sedan- ja hatchback-mallisto

CITROËN SEDAN- JA HATCHBACK-MALLIT

Citroënin sedan- ja hatchback-mallit tarjoavat aina enemmän mukavuutta ja tyyliä.  Citroën sedan- ja hatchbackmallien tyylikkyys ja virtaviivaiset linjat kulkevat käsi kädessä mielenrauhassa ajamisen ilon kanssa

CITROËN C3

Citroën C3 on täydellinen paketti: tyyliä, tilaa ja varusteita. Tämä kaupunkiauto tarjoaa ainutlaatuiset personointimahdollisuudet, sillä valittavana on 97 ulkoväriyhdistelmää!

CITROËN Ë-C4 X -SÄHKÖAUTO

Citroën ë-C4 X rikkoo eri autoluokkien määritelmiä ja rajoja. Mallissa yhdistyvät fastbackin elegantit linjat, SUV:n nykyaikainen asenne ja 4-oviseen sedanin ajattomuus sekä tilat. Citroën Advanced Comfort -ohjelman ansiosta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia Citroën ë-C4 X:n sisätiloissa vertaansa vailla olevasta rauhasta, mukavuudesta ja tilavuudesta.

CITROËN C5 X

Citroën C5 X herättää mielenkiinnon melko perinteisessä segmentissä. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä sedanin eleganssia, farmarimallin dynamiikka sekä SUV-maailman käytännöllisiä ominaisuuksia. C5 X houkuttelee mukavaan matkantekoon loungemaisten sisätilojen ja Advanced Comfort -mukavuusistuinten ansiosta. Tavaratila on suunniteltu farmariautojen tapaan, ja sen tilavuus on 545 litraa (ja jopa 1640 litraa takaistuimen ollessa taitettuna). Laajat lasipinnat tuovat avaruutta ja laminoidut etu- ja takaikkunat luovat matkustamoon miellyttävän akustiikan ja hiljaisuuden.

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

Citroën C5 X -lataushybridi tarjoaa 225 hv:n tehon ja arkisiin ajoihin riittävän, yli 50 km:n toimintamatkan CO2-päästöttömästi täyssähköajolla (WLTP-mittaustavan mukaan). C5 X Plug-in Hybrid hyödyntää viimeisintä teknologiaa ja lisää niin käytön mukavuutta kuin monipuolisuutta: ë-mukavuus-tasoista liikkumista pesämäisessä hiljaisuudessa ja rauhassa, kiitos täydellisen eristyksen tienpinnasta sekä auton ulkopuolisesta maailmasta.

CITROËN C4

Citroën C4 -mallissa yhdistyvät kompaktin viistoperän nerokkaat ja urheilulliset linjat sekä SUV:n tilavuus ja vankkuus. Sisätiloissa koet vertaansavailla olevan ajomukavuuden: leveät ja viihtyisät -mukavuusistuimet, Advanced Comfort -mukavuusjousitus, hyvin suunniteltu akustiikka ja upea valoisuus valtavan kattoikkunan ansiosta.

 

CITROËN Ë-C4 -SÄHKÖAUTO

Citroën ë-C4 tarjoaa uudenlaisen ajokokemuksen; ajaminen on hiljaista ja värinätöntä. Sen 136-hevosvoimainen sähkömoottori tarjoaa jopa 350 km:n toimintamatkan (WLTP).  ë-C4 -sähköauton Advanced Comfort -mukavuusjousituksen ja -mukavuusistuimien ansiosta jokainen matka on pehmeä, kuin leijuisit pilvien päällä. Jokaiselle matkustajalle löytyy nerokaita säilytyslokeroita. Kaikilla on enemmän kuin tarpeeksi jalkatilaa, myös takana istuvilla.ment pour économiser de l’énergie.