Näytä sisältö
Uusi Citroën C3 Aircross
CITROËN ASTUU B-SUV-MARKKINAAN JÄMÄKÄLLÄ JA MONIPUOLISELLA
C3 AIRCROSSILLA
18.4.2024

 

  •    Citroën on esitellyt ensimmäiset kuvat täysin uudesta C3 Aircrossista, joka esitellään laajemmin kesällä 2024
 
  •     Uusi C3 Aircross kokee radikaalin muutoksen ja astuu täysin uusiin ulottuvuuksiin tarkoituksenaan vahvistaa asemaansa erittäin kovasti kilpaillussa segmentissä.
 
  •     Auton ulkoinen muotoilu paljastaa aiempaa jämäkämmän mutta siltikin tyylikkään katumaasturin. Uusi asenne tekee siitä aiempaa määrätietoisemman, lihaksikkaamman ja karskimman.
 
  •     Jopa 4,39 metrin pituisena C3 Aircross kasvaa tuntuvasti nykyisestä, joten se aiempaa enemmän tilaa matkustajille. Tarjolla on jopa 7 istuinpaikkaa ensi kertaa B-SUV-segmentissä.
 
  •     Polttomoottoriversion oheen C3 Aircrossin tarjotaan hybridivoimalinjaa sekä täyssähköistä versiota.
 
  •     C3 Aircross jatkaa Citroënin hyökkäystä B-segmentissä ja jakaa saman muotoiluilmeen uuden C3:n kanssa.

 

 
Citroën esittelee ensimmäiset kuvat täysin uudesta C3 Aircrossista, joka jakaa muotoiluidentiteettinsä uuden Citroën C3 -viistoperän kanssa. Uusi C3 Aircross tarjoaa tilaa ja mukavuutta, lisäksi se aikoo ravistella markkinaa erittäin kilpailukykyisellä hintapositioinnillaan. Molemmat mallit perustuvat samaan Smart Car -rakenteeseen, joka tarjoaa monipuolisuutta voimalinjoissa ja kustannustehokkuutta.

 

Täysin uusi C3 Aircross käy läpi radikaalin muutoksen ja astuu uusiin ulottuvuuksiin hankkimalla aiempaa määrätietoisemman olemuksen, aiempaa enemmän tilaa matkustamossa, paikat jopa seitsemälle, laajan voimalinjavalikoiman ja on silti erinomaisen mukava. Kun tähän yhdistetään kilpailukykyinen hinnoittelu, aiempaa aikuismaisempi ja lihaksikkaampi uusi C3 Aircross vastaa todellakin markkinoiden odotuksiin.

 

Nykyaikainen ja yhtenäinen muotoilu. Täysin uusi C3 Aircross yhdistää Citroënin uuden muotokielen elementit, jotka ovat tuttuja Oli-konseptiautosta. Muotoiluun tuodaan Citroënin uusi brändi-identiteetti ja -tunnus sekä määrätietoinen ilme. Pystysuuntainen keula kantaa ylpeästi Citroënin uutta logoa ja pitää sisällään uuden kolmiosaisen valotunnuksen. Nykyaikaisuutta korostaen Citroënin hammasrataskuviota on löydettävissä ympäri auton ulkoilmettä. Citroën leikittelee myös auton siluetin kanssa tarjoamalla auton kattoon eri värejä sekä hauskoja vaihdettavia värikkäitä koristelistoja ympäri autoa.

 

SUV, jossa on luonnetta. Täysin uusi C3 Aircross käy läpi ison luonnemuutoksen uuden mallin myötä: edeltävän sukupolven pyöreydestä ja kiltteydestä siirrytään aiempaa kulmikkaampaan, lihaksikkaampaan ja itsevarmempaan suuntaan – ilman että auto olisi kuitenkaan aggressiivisen näköinen. C3 Aircross syleilee katumaasturimaisuuttaan korkealla ja vaakasuuntaisella konepellillään, levennetyillä pyöränkaarilla ja tukevilla lokasuojilla, jotka ympäröivät isokokoisia ympärysmitaltaan 690 mm kokoisia pyöriä. Auton siluetti on tasapainoinen ja huokuu voimaa.

 

Kompakti SUV, joka tarjoaa paikat jopa seitsemälle. Täysin uusi C3 Aircross kasvaa kokoa jopa 4,39-metriseksi. Tämä näkyy positiivisesti tietenkin sisätiloissa. Auton akseliväli on luokkansa suurin, mikä mahdollistaa erinomaiset takajalkatilat keskiriviläisille. Auton takaosan nerokas muotoilu mahdollistaa myös kolmannen istuinrivin ja istumapaikat jopa seitsemälle. Kolmannen istuinrivin istuimet sijaitsevat tavaratilassa ja ovat taitettavat. Lisäksi C3 Aircrossissa on lukuisia perhearkea helpottavia ratkaisuja. 

 

Kustannustehokas voimalinjavalikoima. Uuden Smart Car -perusrakenteen myötä uusi C3 Aircrossiin voidaan tarjota erittäin monipuolisesti nykyaikaisia voimalinjoja, kuten alusta alkaen täyssähköautoksi suunniteltu ja Euroopassa valmistettu versio. Lisäksi tarjolle tulevat perinteinen polttomoottoriversio sekä nykyaikainen hybridi, joka madaltaa kynnystä sähköistymiseen.

 

Rauhallinen ajokokemus. C3 Aircrossin SUV-tyyppinen korirakenne lupaa korotettua maavaraa, erinomaista näkyvyyttä autosta ulos ja helppoa pääsyä autoon sisään ja sieltä ulos. Kuten uudessa Citroën C3:ssa, on uudessa Aircross-mallissakin kaikki Citroënin tutut ja asiakkaiden arvostavat mukavuusominaisuudet.

 

Lisää tietoa uudesta Citroën C3 Aircrossista kerrotaan lähempänä auton lanseerausta kesällä 2024.