Näytä sisältö
AG2R Citroën team

AG2R CITROËN TIIMI

Merkittävä kumppanuus

Citroën on tukenut asiakkaidensa jokapäiväistä elämää ja edistänyt liikkumista jo yli sata vuotta. Tammikuussa 2021 Citroënistä tuli Vincent Lavenun luotsaaman AG2R LA MONDIALE -ammattilaispyöräilytallin toinen pääsponsori ja yhteistyökumppani. Tätä kumppanuutta kuvaa ilmaisu ”Roulons ensemble / Ride Together”. Vuonna 2022 Citroën uudistaa koko autokannan uusilla ajoneuvoilla.

CITROËN

Pidetty brändi

Citroën on aina ollut pidetty brändi. Pyöräily symboloi Citroënin ihmisläheisyyttä täydellisesti: se yhdistää kaikenikäisiä ihmisiä ympäri maailman. Juuri tämän takia Citroën haluaa edistää pyöräilyä.

AG2R LA MONDIALE

Vincent Lavenun tallin pitkäaikainen kumppani

Ranskalainen vakuutusyhtiö AG2R La Mondiale ja Vincent Lavenu ovat tehneet yhteistyötä jo 23 vuotta. Citroënin hyväksyminen kolmanneksi osapuoleksi aloittaa uuden aikakauden, ja Lavenun tallin nimi on ollut AG2R CITROËN TEAM tammikuusta 2021 alkaen.

AG2R CITROËN TIIMI

Ranskalainen mutta kansainvälinen

AG2R CITROËN TEAM -tallissa pyöräilee yhteensä 29 pyöräilijää yhdeksästä eri maasta: 17 Ranskasta, viisi Belgiasta, yksi Luxemburgista, yksi Sveitsistä, yksi Italiasta, yksi Itävallasta, yksi Suomesta ja yksi Yhdysvalloista. Talli jakaa yhteistyökumppaneidensa, pyöräily-yhteisön ja Citroënin kanssa samat arvot, jotka ovat rohkeus, suorituskyky ja läheisyys.

 

Kumppanuus avaa uuden sivun tallin historiassa ja mahdollistaa osallistumisen arvostettuihimpin UCI World Tourin kilpailuihin.

AINUTLAATUINEN JA ROHKEA AJOPAITA

Tallin identiteetti

AG2R CITROËN TEAM -tallin ajopaitojen graafinen suunnittelu oli keskeinen merkkipaalu Citroënin, AG2R La Mondialen ja Vincent Lavenun kumppanuudelle. Projekti kesti viisi kuukautta. Suunnittelutyön peruslähtökohtana oli tavanomaisesta poikkeavan graafisen ulkoasun luominen, ja uudet ajopaidat symboloivatkin osapuolten keskinäistä rohkeutta, liittoutumista ja tavoitteita. AG2R CITROËN TEAM -tallin pyöräilijät on helppo tunnistaa suurimmistakin pelotoneista.

CITROËN-AJONEUVOT TIEN PÄÄLLÄ

Huoltoautot

AG2R CITROËN TEAM -tallin käytössä on useita erilaisia Citroën-ajoneuvoja, jotka vastaavat täysin tiimin tarpeita tilojen, mukavuuden, tehokkuuden ja luotettavuuden suhteen. Tiimin käytössä on C5 Aircross Plug-in Hybrid, C5 X Plug-in Hybrid ja SpaceTourer -malleja. 

 

KOULUTUSOHJELMA

Urheilullinen ja inhimillinen menestys

Vincent Lavenun tiimin koulutusohjelmassa on jo yli 20 vuoden ajan kartoitettu lahjakkuuksia, koulutettu heitä ja autettu heitä kasvamaan ja valmistautumaan tulevaisuuteen. Ohjelmalla on kolme päätavoitetta: urheilijoiden hyvinvointi, pyöräilyn kehittäminen ja urheilullinen menestys. Ohjelmaan kuuluu tällä hetkellä:

  • AG2R CITROËN U19 TEAM, Voironissa (Isère) toimiva juniorijoukkue;
  • AG2R CITROËN U23 TEAM, varajoukkue Chambéryssä (Savoie).

Ainutlaatuiseen malliin perustuva koulutusohjelma tarkoittaa, että ranskalaisten ja kansainvälisten huippulupausten ei tarvitse valita huippu-urheilun ja korkeakouluopintojen välillä.