June 19, 2019

Viides perättäinen palkintosija C3 WRC:lle

Ogierille ja Ingrassialle kolmas sija Argentinan rallista (25.-28.4.)

Sébastien Ogier ja Ingrassialta jälleen huikea suoritus, kun he pokkasivat kauden neljännen palkintosijansa Argentiinan hermoja piinavan viimeisen erikoiskokeen jälkeen!

Kun järjestäjät antoivat suoralle kilpailijalle 10 sekunnin rangaistuksen lauantaina virheellisesti suoritetusta reitistä, Sébastien Ogier ja Julien Ingrassia aloittivat sunnuntain erikoiskokeet kolmannelta sijalta. He pitivät 6.0 sekunnin johdon läpi El Condorin ja Giulio Cesaren haastavien erikoiskokeiden. Päättäväisen asenteensa ansiosta je nappasivat Power Stage -erikoiskokeen voiton, joka oli heidän kisan kolmas EK-voittonsa!

Sébastienin ja Julienin kolmas sija yhdistettynä Power Stage -erikoiskokeelta saatuihin kolmeen bonuspisteeseen vahvistivat heidän kokonaissijaansa sarjan toisena – vain 10 pistettä johdosta. Tämä on parivaljakon 4. palkintopaikka tällä kaudella.

Hyvän alun jälkeen viidenneksi nopeimmalla ajalla EK1:llä, Esapekka Lappi ja Janne Fermin matka tyssäsi rengasrikkoon 4. erikoiskokeella ja pakotti suomalaisparin jättämään kisan kesken.