September 30, 2021

The Urban Collëctif

Citroën, Accor ja JCDecaux loivat tulevaisuuden urbaanin liikkumiskonseptin – täysin autonomisen ja kaikille tarkoitetun

The Urban Collëctif on kumppanuus, joka syntyi kolmen kansainvälisen yhtiön, Citroënin, Accor’n ja JCDecaux’n, lyöttäytyessä yhteen. Yhtiöitä yhdistää niin ranskalaiset juuret kuin läsnäolo kaupunkilaisten arjessa, mutta lisäksi ne jakavat vision huomisen urbaanista liikkumisesta.

Yhteisenä tavoitteena yhtiöt halusivat luoda tavan liikkua eri puolilla kaupunkeja siten, että liikkumisen vapaus on kaikkien tavoitettavissa, ja että vapauden myötä jokaisen on mahdollista korottaa omaa elämänsä laatua. Liikkumismuoto perustuu innovatiiviseen konseptiin Citroën Autonomous Mobility Vision – Citroënin Autonomisen Liikkumisen Visio, joka yhdistää huipputeknologian universaaliin liikkumisalustaan nimeltä The Citroën Skate ja kolme uudenlaista palvelukupolia (Pods): Sofitelin En Voyage  (Matka), Pullman Power Fitness sekä JCDecaux’n City Provider (Kaupungin näyttäjä). Näistä jokainen tarjoaa uuden, täysin erilaisen ja elämyksellisen tavan liikkumiseen kaupunkien sisällä.

Citroënin autonomista, täyssähköistä ja mukautuvaa teknologiaa käyttävä täysin uudenlainen, avoimen lähteen urbaani liikkumiskonsepti tavoittelee ruuhkien pienentämistä kaupungeissa täyttäen silti asukkaiden kasvavat tarpeet, mitä tulee liikkumiseen kaupungin sisällä, palveluihin, turvallisuuteen sekä hyvinvointiin. Uusi vastuullinen ja räätälöitävä konsepti urbaanista liikkumisesta luottaa avoimeen lähestymistapaan: The Citroën Skate -alusta soveltuu pohjarakenteeksi kaikille sen kanssa yhteensopiville kumppaneiden kupoleille ja laajentaa näin mahdollisuuksia toteuttaa lisää uusia liikkumisen ja palvelun muotoja.

CITROËN: YLI 100 VUOTTA PALVELLEN LIIKKUMISEN VAPAUTTA

957a2e75d37b0368_800x800ar

Yli 100 vuoden ajan Citroën on tehnyt työtä tarjotakseen kaikille saavutettavaa liikkumisen vapautta. Aina legendaarisesta Traction Avant -mallista ja 2CV ”rättäristä” uusimpaan urbaaniin kulkimeen, täyssähkö Ami:iin, Citroën on aina osoittanut rohkeutta ja luovuutta laajentaessaan liikkumisen mahdollisuuksia niin kaupungeissa kuin maaseudulla. Kuluvana vuonna 2020 kirjoittaa Citroën jälleen uuden luvun historiaansa toteuttaessaan ‘Ëlectric for all – sähköistymisen saavutettavaksi kaikille ’ja lanseeratessaan kuusi uutta sähköistynyttä automallia. Citroënille, joka on tottunut ravistelemaan totuttuja sääntöjä, oli vain luonnollista lähteä mukaan The Urban Collëctif –projektiin tuomaan 100 % sähköisen, autonomisen liikkumisvälineen kaupunkiin ja tarjomaan uudenlaisia kaupunkikokemuksia.

Vincent Cobée, Citroënin CEO, paljastaa: “Kaikkia kolmea yhtiötä ajaa eteenpäin samat innovaation, rohkeuden ja asiakaslähtöisyyden arvot. Siksi Citroën, Accor ja JCDecaux sulautuivat helposti yhteen luomaan The Urban Collëctif –konseptia. Tällainen innovatiivinen projekti sulautuu suoraan Citroënin DNA:han merkin luotua kaikille saavutettavia liikkumisratkaisuja jo vuodesta 1919.”

ACCOR: LUONNOLLINEN JATKUMO HIENOSÄÄDETYLLE VISIOLLE TULEVAIDUUDEN MATKAILUPALVELUISTA

9e5328ed130d3080_800x800ar

Yhteistyö istuu Accorin kulttuuriin ja DNA:han yhtiön tarjottua jo yli 50 vuoden ajan on innovatiivisia elämyksiä ja palveluita, joilla se on muuttanut majoituspalveluiden alaa samalla, kun yhtiö on jo ennalta nähnyt asiakkaidensa kehittyvät tarpeet, toiveet ja halut. Accorin kaksi luksus- ja premium-porfolion tuotemerkkiä Sofitel ja Pullman tullaan näkemään tässä uudessa konseptissa. Yhtiön tavoitteena on konseptin kautta tuoda sen tuotemerkit eloon myös seinien ulkopuolella, suoraan kaupunkien sydämissä, tarjoten ainutlaatuisia elämyksiä yhtiön jokapäiväisen lifestyle-kumppanipalvelun, ALL – Accor Live Limitless -ekosysteemin kautta.

Sébastien Bazin, Accor pääjohtaja ja CEO kommentoi: “Olen ilahtuneita liittyessämme yhteen Citroënin ja JCDecaux’n kanssa tämän innovatiivisen projektin äärellä.  Huolehtiessamme yli  5 000 hotellistamme ympäri maailman, yhtiömme on avainasemassa mitä tulee paikallisiin ekosysteemeihin, joilla haluamme tarjota entistä ainutlaatuisempia elämyksiä niin matkailijoille kuin paikallisille, samalla kun tuomme osamme kestävien kaupunkien kehitystyöhön. Hotellikokemuksen ulottaminen seinien ulkopuolelle jatkaa uskaliasta ja modernia näkemystämme matkailupalveluihin.

JCDECAUX: ISO TEKIJÄ KAUPUNKILIIKKUVUUDESSA

aa097ae5fef16512_800x800ar

JCDecaux keksi pyöränkäytön kaupungeissa uudelleen lanseeratessaan vuonna 2003 yhteiskäyttöpolkupyöräjärjestelmänsä ja tarjoten uusia etuuksia palveluissaan. Nyt yli 31 000 itsepalvelupolkupyörää 76 eri kaupungissa eri puolilla maailmaa tekee JCDecaux’sta ekologisen liikkumisen vauhdittajan. Yhtö jatkaa kehitystyötä joka päivä, pystyäkseen vastaamaan käyttäjien odotuksiin ja kaupungin haasteisiin, erityisesti yhtiön lanseerattua hybrid-itsepalvelupyörät vuoden 2019 lopulla.

Jean-Charles Decaux, JCDecaux hallituksen puheenjotaja ja Co-CEO, julkistaa: “Voimien yhdistäminen niin julkisten kuin yksityisten kumppaneiden kanssa, jotta voidaan kehittää innovatiivisia ja käytännöllisiä ratkaisuja kestävään kaupunkielämän kehitykseen kulkee täysin linjassa JCDecaux’n mission kanssa. Läheinen yhteistyö Citroënin ja Accorin kanssa, The Urban Collëctif symboloi JCDecaux’n halua jatkaa innovointia ja huomisen kaupunkilaisten liikkumispalveluiden suunnittelua.”