Näytä sisältö
Citroën-auton ostoa tukevat palvelut

Oikeaan suuntaan

Citroënin valitseminen tarkoittaa hyvinvoinnin valitsemista heti auton ostohetkestä lähtien.

Citizen-ohjelma tarjoaa palveluita, jotka tukevat sinua koko ostoprosessin ajan - kun tarkastelet tarjolla olevia vaihtoehtoja, kun teet valintasi, aina siihen asti, kun ajoneuvosi luovutetaan sinulle.

CITROËN ADVISOR

Haluaisitko nähdä, mitä mieltä muut asiakkaat ovat Citroën-autoista?

Ennen kuin ostat autosi, ota selvää, mitä mieltä muut Citroën-kuljettajat ovat. Avoimuus, aidot ja vahvistetut arvostelut lisäävät taatusti luottamustasi.

VIE IDEASI ETEENPÄIN

Haluaisitko räätälöidyn tarjouksen ja käydä koeajolla?

Saat sinulle räätälöidyn tarjouksen mukavasti kotiisi. Voit myös varata koeajon Citroën-jälleenmyyjältä.

CITROËN STORE -VERKKOKAUPPA

Tilaa uusi autosi mukavasti kotisohvaltasi!

Citroën Store -verkkokaupassamme voit selata nopean toimituksen autojamme ja tilata uuden autosi verkossa - poistumatta kotoa, parhaaseen mahdolliseen hintaan, milloin vain haluat. Helppoa ja mukavaa!

TOIMITUS KOTIOVELLESI

Haluatko, että uusi ajoneuvosi toimitetaan kotiisi?

Suurin osa jälleenmyyjistämme tarjoaa kotiinkuljetuksen, jossa uusi autosi tuodaan haluamaasi osoitteeseen ja  tarvittaessa vaihtoauto viedään samalla pois. Kysy lisää myyjältä!

 

HUOLENPITOSOPIMUS

Jotta voit ajaa rauhallisin mielin

Citroënin takuun ja huolenpitosopimuksen ansiosta voit varmistaa, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Lisäksi voit pitää budjettisi hallinnassa ja varmistaa, ettei tule yllättäviä kuluja. Anna Citroën-verkoston asiantuntijoiden huolehtia autostasi, jotta voit taata monta vuotta tien päällä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Nauti lukuisista eduista ja hanki huoltosopimus, joka on räätälöity juuri sinun käyttötapoihisi sopiviksi.

MYCITROËN

Ilmainen sovellus helpottamaan jokapäiväistä elämääsi
Kun lataat älypuhelimeesi ilmaisen MyCitroën-sovelluksen, olet aina ajan tasalla. Kaikki autoosi ja huoltoon liittyvät tärkeät tiedot ovat kätesi ulottuvilla. Sovelluksen avulla löydät autosi luo, voit varata huoltoajan, voit tutustua käyttöohjekirjaan, saat tietoja huoltokirjasta ja voit olla yhteydessä Citroën Assistance -tiepalveluun. Sähkö- tai lataushybridiauton omistajana saat lisäksi tärkeää tietoa auton lataustilanteesta, jäljellä olevasta akun latauksesta ja toimintamatkasta, voit ohjelmoida latauksen, sekä käynnistää etälämmityksen tai jäähdytyksen.