July 10, 2018

Citroën esittelee ensimmäiset lasit, jotka tekevät matkustamisesta mukavampaa: SEETROËN!

Kauan odotettu kesäloma ja pitkät mökkimatkat ovat vihdoin täällä. Mutta monet aikuiset ja lapset kokevat matkapahoinvointia lukiessaan kirjaa tai selatessaan puhelinta tai tablettia. Yli 30 miljoonaa ihmistä Euroopassa kärsivät kroonisesta matkapahoinvoinnista. Vastauksena tähän Citroën esittelee SEETROËN-lasit: ensimmäiset lasit, jotka poistavat matkapahoinvointia! Niiden toimintaperiaate on yksinkertainen: lasien värillinen neste luo horisonttilinjan, jotta silmien ja tasapainoelimen tuottama tieto ei olisi ristiriidassa keskenään.

Citroën esittelee: SEETROËN – lasit, jotka poistavat matkapahoinvointia. Ne tarjoavat ratkaisun tähän yleiseen vaivaan, josta jopa yli 30 miljoonaa eurooppalaista kärsii jatkuvasti. Kolmannes ihmisistä kokee matkapahoinvointia ainakin kerran elämässään. Citroën päätti tuoda alun perin merimiehille kehitetyn ratkaisun isommalle yleisölle luomalla SEETROËN-lasit, joita voit käyttää niin autossa, veneessä, bussissa kuin lentokoneessa.

SEETROËN-lasit hyödyntävät Boarding RingTM –teknologiaa, jonka on kehittänyt Etelä-Ranskalainen start-up yritys. Tämän patentoidun ja testatun ratkaisun tehokkuusluokitus on 95%.

Silmiä ympäröivien renkaiden liikkuva neste luo horisonttiviivan uudelleen, mikä auttaa ratkaisemaan matkapahoinvointia aiheuttavan aistien välisen ristiriidan.

Lasit on suunnitellut ranskalainen designstudio 5.5, joka onnistui sisällyttämään laseihin Citroën-brändin raikkaan, yksikertaisen ja ergonomisen tyylin.

VISUEL4

Miten ne toimivat?

  • Laita lasit päähän heti kun koet ensimmäisiä oireita.
  • 10-12 minuutin jälkeen lasit auttavat silmien ja tasapainoelimen antaman tiedon yhdenmukaistamisessa, kun katsekontakti on kiinteässä esineessä kuten puhelimessa tai kirjassa.
  • Ota lasit pois ja nauti loppumatkasta.
  • Lasit soveltuvat aikuisten ja yli 10-vuotiaiden lasten käyttöön (kun sisäkorvan kehitys on lakannut).
  • Lasit ovat linssittömät, joten niitä voidaan käyttää kaikkien matkustajien kesken, sekä silmälasien päällä.

SEETROËN-laseja myydään 99€:n hintaan Citroënin lifestyle-nettikaupassa osoitteessa lifestyle.citroen.com. (Tuotetta ei toistaiseksi ole mahdollista tilata Suomeen.)

Katso video SEETROËN-laseista: