Takuu


CITROËN-TAKUU

HENKILÖAUTOT:

Uusien Citroën henkilöautojen takuu on 3 vuotta tai 100 000 km. Takuu on voimassa siihen asti, kun jompikumpi raja-arvoista saavutetaan. Maalitakuu henkilöautoille on 3 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 12 vuotta.

HYÖTYAJONEUVOT:

Citroën hyötyajoneuvojen takuu on 5 vuotta ilman kilometrirajaa 1.4.2018 alkaen. Maalitakuu Citroën hyötyajoneuvoille on 2 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 5 vuotta.

TAKSIAUTOT:

1.4.2018 alkaen kaikki taksikäyttöön tilattujen Citroën-autojen takuu on voimassa taksikäytössä olevalle ajoneuvolle 5 vuotta tai 300 000 km asti

CITROËN HUOLENPITOSOPIMUS

Voit ennakoida autosi ylläpitokulut vuosiksi eteenpäin solmimalla Huolenpitosopimuksen. Voit tehdä sopimuksen Citroën-autoosi kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa. Lue lisää Huolenpitosopimuksesta >

 

CITROËN ASSISTANCE –TIEPALVELU

Citroënin tiepalvelu auttaa matkan keskeytyessä kaikkialla Euroopassa. Se palvelee 24h vuorokaudessa ja on voimassa koko takuun ajan 3 vuotta tai 100 000km veloituksetta asiakkaalle. Suomessa Citroën-autoilijaa palvelee maanlaajuinen verkosto, jonka ammattilaiset ovat palveluksessasi aina kun tarvitset neuvoja ja tietoja.

Tarkemmat takuuehdot löydät palvelevalta Citroën-jälleenmyyjältäsi.

01_Garantie-Citroën