Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

ERINOMAINEN MUUNNELTAVUUS

Kolme erillistä istuinta
Istuimet voidaan laskea alas erikseen ja kun kaikki ovat alhaalla, tavaratilan pohja on lähes tasainen mahdollistaen suuren tavaratilan. Lisäksi etumarkustajan istuin voidaan laskea alas, jolloin pitkien tavaroiden kuljetus on mahdollista. XL-korimallissa tavaratila on suurimmillan noin 4 000 litraa ja lastauspituus on yli 3 metriä. 

LAADUKKAAT JA LÄMPIMÄT MATERIAALIT

Edessä on runsaasti tilaa eteen viedyn tuulilasin ja kojelaudan muotoilun ansiosta. Materiaalit on valittu siten, että ne ovat lämpimiä ja niitä on mukava koskettaa ja katsoa.

SISÄTILOJEN TILAVUUS

Toimivia säilytysratkaisuja

Etumatkustajalla on käytettävissään suuri Top Box -säilytyslokero kojelaudan päällä. Tämä suljettava säilytystila on hyvin käsillä ja sinne mahtuu runsaasti tavaraa piiloon katseilta. Lisäksi ë-Berlingossa on säilytyshylly tuulilasin yläpuolella ja kuljetalla on kannellinen lokero mittariston päällä (ei jos tuulilasinäyttö). 

KOLME SAMANSUURUISTA ISTUINTA TOISELLA RIVILLÄ

Toisella istuinrivillä kaikki istuimet ovat samankokoisia ja jalkatilaa on runsaasti. Kaikki matkustajat voivat siis nauttia runsaista tiloista huolimatta siitä, millä istuinpaikalla he istuvat.  

MODUTOP®

Modutop tuo Citroën ë-Berlingoon runsaasti valoa suuren kattoikkunan avulla. Siinä on sähköinen kaihdin liiallisen auringonvalon ehkäisemiseksi. Lisäksi tavaratilan katossa on suuri lokero ja matkustamon katossa läpinäkyvä hylly tavaroille.

LIUKUOVET

AVATTAVA TAKALUUKUN IKKUNA
ë-Berlingon sivuliukuovet ovat kätevät etenkin ahtaissa tiloissa. Tavaratilan käytettävyyttä lisää avattava takaluukun ikkuna, jolloin tavaratilaan pääsee käsiksi ilman, että koko luukkua tarvitsee avata.