Kilpailun säännöt.

Lue tästä ajankohtaisimman kilpailun säännöt:

JÄRJESTÄJÄ:
Kilpailun järjestää Auto-Bon Oy. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

KILPAILUAIKA:
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Citroën Suomen Facebook-päivitystä. Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Citroën Suomen Facebook-päivitystä. Kommentoimalla päivitystä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA:
Kilpailun voittajat arvotaan 3.8.2020. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

PALKINNOT:
Palkintona on  Citroën-tuotepalkinto. Palkintoja arvotaan yhteensä  3 kpl, 1 kpl per arvonta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Auto-Bon Oy ei vastaa muista mahdollisista kuluista, kuten matka- ja majoituskuluista. Palkinto luovutetaan voittajille sovitusti.

HENKILÖTIEDOT:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

KLIKKAA TÄSTÄ CITROËNIN FACEBOOKIIN >