Varaosat ja Lisävarusteet

Varaosat ja Lisävarusteet

CITROËN VARAOSAT

01_Pièces-d'origine-CitroënCitroën-alkuperäisvaraosat ja -tarvikeosat saattavat olla samannäköisiä päällepäin, mutta vain alkuperäisosien rakenteesta, raaka-aineista, kestävyydestä ja luotettavuudesta on takeita. Luottamalla alkuperäisvaraosiin teet palveluksen itsellesi ja autollesi.

 

CITROËN LISÄVARUSTEET

02_Accessoires-d'origine-Citroën
Citroënin vaatimusten mukaan valmistetut ja hyväksytyt lisävarusteet on suunniteltu juuri sinun autollesi sopiviksi. Siten ne ovat muotoilultaan, materiaaleiltaan, luotettavuudeltaan ja kestävyydeltään samaa laadukasta tasoa kuin itse auto.

Valitsemalla oman makusi mukaisia lisävarusteita. Saat autoosi omaa tyyliä että yksilöllisiä ominaisuuksia. Lisävarusteiden avulla saat autosi soveltumaan entistä paremmin omiin ja perheesi käyttötarkoituksiin. Alkuperäisillä Citroën -lisävarusteilla saat autoosi entistäkin enemmän mukavuutta, käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä.

Tutustu Citroën-lisävarustehinnastoon. Hinnat ovat suositusvähittäishintoja ja sisältävät yleisen asennushinnan. Asennushinnat saattavat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Katso mallikohtaiset lisävaruste-esitteet (pdf).

C1  >>
C3 >>
C3 Picasso >>
C4 >>
C4 Cactus >>
C4 Picasso >>
C4 AirCross >>
C5 >>
DS3 >>
DS4 >>
DS5 >>
Jumpy & Jumper >>
Kevytmetallivanteet >>