November 11, 2014

Henri Haapamäki tarjoaa revanssia

Kesällä Suomen Neste Oil MM-rallissa etuvetoisten parhaan suomalaissuorituksen ja Citroën C2 -mallilla luokkansa ylivoimaiseen voittoon ajanut Henri Haapamäki tarjoaa revanssia MM-sarjaa kiertäville WRC3-luokan kuljettajille kauden päätöskoitoksessa Walesissa.

Hannu’s Rally Teamia edustava kaksikko Henri Haapamäki – Marko Salminen starttaa tämän viikon torstaina alkavaan kauden viimeiseen MM-osakilpailuun brittiläisen Autosport Technologyn rakentamalla DS3 R3T –autolla. Haapamäen käytössä oleva auto on nopeampi ja luokkaa isompi kuin Jyväskylässä. Wales Rally GB tarjoaa uusia haasteita ja niinpä kisaan startataan puhtaalta pöydältä. Sade, sumu, muta, lieju ja joskus lumikin ovat elementtejä, jotka antavat oman lisänsä kilpailun pääsääntöisesti kapeille, joskin paikoin kovavauhtisille teille. Haapamäki sanoo, että pienetkin virheet kostautuvat herkästi, mutta liika varominenkin pudottaa kilpailijan kärkivauhdista.

Suomalaiskaksikon valmistautumisesta Walesin MM-ralliin on julkaistu video osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=wAGDCkC-HLk