COVID-19 vaikutus Citroënin toimintaan

Päivitetty 20.3.2020

Asiakkaidemme sekä työntekijöidemme turvallisuus ja terveys ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi, ja mukautamme toimintaamme niiden mukaisesti. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot toimintaamme liittyen.

CITROËN-JÄLLEENMYYJÄT

Citroën-jälleenmyyjät palvelevat normaalisti, ja mikäli aukioloaikoihin tulee muutoksia, tiedotamme niistä tällä sivulla. Palvelumme toimivat sujuvasti myös puhelimitse tai sähköisesti alla olevia yhteydenottolomakkeita hyödyntäen. Näin voit sopia myyjän kanssa käytännön asioista, kuten koeajosta, sinulle parhaiten sopivaan aikaan myös kotoa käsin.

OTA YHTEYTTÄ »
PYYDÄ TARJOUS »
VARAA KOEAJO »

CITROËN HULLUILLA PÄIVILLÄ

Aiemmasta tiedosta poiketen Citroënin Hullut Päivät -tarjoustuotteet eivät ole esillä tai myynnissä Stockmann-tavarataloissa. Tarjoustuotteet ovat myynnissä verkossa hullutpaivat.com sekä Citroën-jälleenmyyjillä kautta maan. Voit tehdä tilauksen verkossa 25.3. alkaen myös Citroënin verkkosivulla: https://www.citroen.fi/kampanjat/citroen-hulluttelee/