Ëlectric for all

Légende ci-dessous
Ëlectric for all

INSPIRËD BY YOU ALL

Citroën on valmistanut autoja kaikille yli 100 vuotta. Nyt olemme on astumassa sähköautojen aikakauteen pyrkimyksenä tuoda sähköistyminen kaikkien saataville.

Liikkumisen tarpeemme muuttuvat, ja ympäristönäkökulmat ovat yhä tärkeämpiä. Citroën sopeutuu uusiin vaatimuksiin. Tarjoamme nyt useita täysin sähköisiä malleja ja ladattavia hybridejä, jotka on kehitetty jokapäiväisen elämän eri tarpeiden mukaan.

CITROËNIN SÄHKÖISET MALLIT

C5-Aircross_SUV_Hybrid-11

Kun tulemme yhä tietoisemmaksi planeetamme ja ympäristömme huolehtimisesta, tulee sähköautoista yhä taloudellisempia ja niiden kysyntä kasvaa. Nolla melua, CO2-päästöjä, tärinää, kompromissia ja stressiä – tässä syitä, miksi Citroën-sähköautojen valikoima on ja tulee olemaan niin tärkeä ja suosittu.

Ympäristöhyötyjen ja käytännöllisen muotoilun lisäksi Citroënin sähköisistä autoista houkuttelevia tekevät niissä käytetty huipputeknologia sekä Citroënille ominainen, vertaansa vailla oleva mukavuus. Ne todella erottuvat joukosta.

TUTUSTU CITROËNIN SÄHKÖAUTOIHIN JA LADATTAVIIN HYBRIDEIHIN >

SÄHKÖISTEN AUTOJEN LATAAMINEN

C5-Aircross_SUV_Hybrid-18

Sähköautojen lataaminen voi tuntua haastavalta kun erilaiset latauskaapelit ja teholuokat voivat saada pään pyörälle. Yritämme yksinkertaistaa sitä!

LUE LISÄÄ LATAAMISESTA>

TOIMINTAMATKA

920x520-EC4-C4-Road

Kuinka pitkälle voin mennä? Toimintamatka on termi, joka kertoo, kuinka pitkän matkan voit matkustaa sähköautolla tai ladattavan hybridin sähkötilassa täyteen ladatulla akulla.

LUE LISÄÄ TOIMINTAMATKASTA >

SÄHKÖISTEN AUTOJEN HUOLTAMINEN

C5A_hybrid_seats_920x500

Tutustu tarkemmin sähköautojen huoltamiseen liittyviin seikkoihin.

LUE LISÄÄ HUOLLOSTA >

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

920x520-e-Jumpy-Brocanteur

Me Citroënilla haluamme antaa sinulle kaikki ostopäätökseesi tarvitsemasi tiedot. Sähköajoneuvoja koskevat usein kysytyt kysymykset antavat sinulle lisätietoja mahdollisiin kysymyksiisi.

KATSO USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET >