Simeri Oy

Légende ci-dessous
Simeri Oy

Henkilönostimiin keskittyvä Simeri Oy työllistää tällä hetkellä yhteensä yli 70 henkilöä eri puolella Suomea. Työntekijät liikkuvat paikkakunnalta toiselle Citroënin autoilla. Pääsääntöisesti käytössä ovat Jumper- ja Jumpy-mallien pakettiautot. Erinomaisten ajo-ominaisuuksien lisäksi Simeri arvostaa erityisesti Citroënin pakettiautoille myöntämää viiden vuoden takuuta ilman kilometrirajaa. 

 

Simeri on erikoistunut teollisuuden kunnossapitoon nostolaitepuolella. Suomen lisäksi toimintaa on myös Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

– Simeri on vuonna 1995 perustettu perheyritys ja toimimme edelleen perheyrityksenä. Teemme henkilönostinhuoltoa, tarkastuksia ja myös myymme uusia nostimia, kertoo Simerin operatiivinen johtaja Tommi Kolehmainen.

HYVÄT AJO-OMINAISUUDET TEKEVÄT MATKANTEOSTA MIELLYTTÄVÄÄ

citroen_kolehmainen-2

Tällä hetkellä ajossa on reilut 20 uutta Citroënin autoa, jotka kaikki on hankittu parin viimeisen vuoden aikana. Kolehmaisen mukaan kaikki on toiminut hyvin.

– Oma mielikuvani Citroënista oli aluksi hieman epäilevä. Se kuitenkin muuttui, kun pääsen ajamaan tuolla uudella Jumpylla, Kolehmainen muistelee.

– Tuntuu, että parasta Citroënissa ovat tällä hetkellä ajo-ominaisuudet. Varsinkin Jumpy on erinomainen ajaa ja sillä on mukava tehdä pidempääkin matkaa, Kolehmainen kuvailee.

VIIDEN VUODEN TÄYSTAKUU ON ISO ETU

citroen_kolehmainen-1

Kaikissa Citroënin pakettiautoissa on viiden vuoden täystakuu ilman kilometrirajaa. Paljon matkustaville Simerin työntekijöille tämä on todella hyvä etu. Takuu koskee myös pakettiautoksi muutettua C3:sta.

– Voin ehdottomasti suositella Citroënia myös muille yrityksille. Itse asiassa olenkin jo suositellut Citroënia muutamaan kohteeseen meidän asiakasrajapinnassamme, Kolehmainen kertoo.

– Me menemme ehdottomasti Citroën edellä nyt ja tulevaisuudessa, Kolehmainen toteaa.